🎧 #PodcastBT - Despre podcast și trenduri, cu Sergiu Mircea și Cristian Manafu la Podfest

 

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce am vrut să ne facem un podcast al nostru, ei bine, ascultă noul episod BT Talks. 🎧 E un dialog între Cristian Manafu și colegul nostru Sergiu Mircea, de la Marketing și Comunicare – discută despre marketing, branduri, ambiții și podcast-uri.  

Avem mai jos și câteva insight-uri, dar mai bine dai play. Merită 😎 

 

 

Snapshot-uri din acest episod:

  • La nivel internațional, vedem o creștere impresionantă a conținutului audio și suntem siguri că va exista o adopție mare din partea publicului. 
  • Forța oricărui brand sau proiect de podcast constă în capacitatea de a fi relevant. Brandurile care își doresc să intre în podcasting ar trebui să o facă cât mai repede, să fie autentice, să folosească identitatea brandului și să o extindă într-o zonă nouă.
  • Podcastul BT nu are o poziționare distinctă față de poziționarea băncii, ci mai degrabă extinde poziționarea existentă. Credem în comunitate, invitații noștri sunt din cercul prietenilor sau apropiaților brandului, iar lucrurile vin natural.
  • La BT Talks am început cu episoade din zona financiară cu opinii foarte pertinente în domeniul în care suntem, iar apoi am pivotat către o zonă mai urbană și mai în trend, dar nu ne-am abătut de la un principiu pe care îl avem în BT "we stand for something".
  • Am adus în podcast invitați care să inspire și care să aibă ceva de spus la modul real: Simona Halep, Bogdan Buta - Fondator UNTOLD și Neversea, Bogdan Marișca - campion național la raliu, Alin Ușeriu de la Tășuleasa Social etc
  • Orice brand concurează pentru atenția consumatorilor cu branduri din alte domenii, nu doar cu cele din categoria lor, iar noi ne considerăm ieșiți din categoria de banking de mult timp. Ne motivează când lumea ne spune ”parcă nu ați fi bancă”.

Daca ti-a placut acest episod, nu uita sa te abonezi la BT Talks pe Apple PodcastGoogle Podcast sau Spotify. Revenim in curand cu noi episode pentru tine!