06 martie 2020

🎧 #PodcastBT - Safety Driving cu Bogdan Marisca si Andi Moisescu

Cand iti spune un campion de raliu cum sa conduci preventiv, il crezi pe cuvant. 😊

Asa ca pregateste-ti castile 🎧 pentru ca avem un podcast foarte interesant, dedicat pasionatilor de ”safety driving”.  Alaturi de Andi Moisescu il avem invitat pe Bogdan Marisca, pilot de curse de meserie, dublu campion de raliu si fondator Napoca Rally Academy.

 

 

Iti lasam aici cateva idei, dar te sfatuim sa dai play la podcast. Nu o sa-ti para rau.

  • Conducerea defensiva este o forma de educatie si inseamna mai mult decat stapanirea regulilor de circulatie. Scopul acestor cursuri este de a reduce accidentele rutiere, prin anticiparea situatiilor periculoase.

  • A fi echilibrat in trafic inseamna sa nu fi nici foarte nervos, nici iritat, nici foarte fericit pentru ca aceste stari duc la neatentie.

  • Sunt companii care isi trimit angajatii la cursuri de conducere defensiva. Un astfel de curs dureaza o zi, cu parte de teorie si practica.

  • Principala cauza a accidentelor de circulatie este viteza si neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

  • Cateva masuri care pot fi luate pentru scaderea numarului de accidente rutiere: cursuri de condus preventiv, amenzi mai mari, limitarea vitezei sub limita legala pentru incepatori sau acestia sa conduca o perioada doar sub supraveghere, sa se ceara cazierul rutier la angajare.

 

Daca ti-a placut acest episod, nu uita sa te abonezi la BT Talks pe Apple PodcastGoogle Podcast sau Spotify. Revenim in curand cu noi episode pentru tine!