05 iulie 2020

Trei motive pentru care să asculți podcast-uri 🎧

 

La BT iubim podcast-urile. Atât de mult, încât am lansat propriul nostru podcast, BT Talks.😀

Dacă nu ai obiceiul să le asculți, ne-am gândit să-ți spunem cel puțin trei motive pentru care credem că merită să încerci: 

 

1. Ai o multitudine de variante din care să alegi.

Te interesează marketingul? Press play Podcastu’ lui Katai. Vrei să auzi poveștile de succes ale antreprenorilor români? Încearcă Neascultătorii, cu Sergiu Biriș. Află ultimele tendințe în tehnologie și digital ascultând UPGRADE 100 by Dragoș Stanca, iar On the record te ține la curent cu cele mai importante știri din lume.

Am ales aici câteva podcast-uri pe care le susținem  și ne plac muuult, dar tu poți găsi și asculta altele în tot felul de limbi. Chiar ajută dacă vrei să înveți o limbă străină. 😉

 

2.Există platforme specializate care îți permit să asculți podcast-uri oricând și oriunde.

Google Podcasts, Spotify, Anchor.fm, Overcast...și multe, multe altele. Până în prezent sunt nu mai puțin de 30 de playere podcast care oferă conținut gratuit. În plus, poți descărca și asculta offline episoadele preferate, fie că faci sport, gătești sau urci pe munte.

 

 3. E cool să asculți podcast-uri.

Ele te distrează, te binedispun și te ajută să fii puțin mai deștept, iar asta în timp ce stai frumos pe canapea. Cool, right?  În plus, numărul podcast-urilor și a celor care le ascultă a crescut mult în ultimii ani. Prin urmare, calitatea conținutului și subiectele s-au diversificat.

 

Noi ne-am abonat deja la câteva podcast-uri. Te poți abona și tu la BT Talks pe Apple PodcastGoogle Podcast sau Spotify ca să fii printre primii care află atunci când postăm.

Iar în caz că ai ratat ultimele episoade, îți lăsăm mai jos câteva subiecte abordate de gazda noastră, Andi Moisescu, și invitații săi:

  • Bogdan Buta, fondatorul Untold și Neversea, ne spune ce înseamnă să faci un festival
  • Simona Halep vorbește despre multă muncă, performanță și cum este să câștigi o finală de Grand Slam.
  • Radu Muntean ne spune ce înseamnă să fii regizor în România
  • Alin Ușeriu, președintele asociației Tășuleasa Social ne vorbește despre voluntariat, împăduriri și educație.

 

#enjoy!