Comunicat de presa 2022-06-23

Banca Transilvania a primit trei premii pentru performanta

Banca Transilvania a fost premiata pentru performanta in cadrul Galei Bancheri de Top, ocazie cu care a primit urmatoarele recunoasteri: Cea mai puternica banca din sistem Cea mai buna eficienta a angajatilor Cei mai buni indicatori de solvabilitate si lichiditate “Performanta se masoara [...] Detalii

2022-06-22

Idea va fi prima banca 100% digitala Made in Romania

Odata cu finalizarea integrarii Idea in Grupul BT si cu anuntarea recenta a noului CEO al Idea::Bank, Gabriela Nistor, intrebarea fireasca aparuta este Care sunt planurile Bancii Transilvania cu Idea::Bank? Planul BT este sa construiasca prima banca digitala din Romanaia in jurul Idea::Bank, destinata [...] Detalii

Comunicat de presa 2022-06-15

Premiu pentru BT Pay: Best UX in Remote Lending

Aplicatia BT Pay a primit premiul Best UX in Remote Lending pentru functionalitatea Overdraft 100% online in cadrul galei Future Banking 2022, organizata de publicatia wall-steet.ro.Functionalitatea premiata inseamna posibilitatea de a obtine si accesa prin BT Pay, in aproximativ 5 minute, o rezerva [...] Detalii

Comunicat de presa 2022-06-14

Gabriela Nistor va fi noul director general al Idea::Bank

Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, cu responsabilitati in aria de retail banking si retea, va fi noul director general al Idea::Bank. Lider cu experienta, Gabriela Nistor lucreaza pentru Banca Transilvania inca din 1995. In ultimii 17 ani a coordonat activitatea de retail, [...] Detalii

Anunturi 2022-06-10

Programul BT in 12 si 13 Iunie

In 13 Iunie luam o mica pauza si unitatile BT vor fi inchise. 😊 Daca ai nevoie de noi, ne gasesti in unitatile BT din centrele comerciale in 12 si 13 Iunie, intre 12:00 si 18:00. Programul este adaptat si in functie de orarul acestora, iar recomandarea noastra este sa il verifici [...] Detalii