Blog 2021-01-18

#BlogulBT: Top 10 solutii pentru antreprenori, pentru banking la distanta

Top 10 solutii pentru antreprenori, pentru banking la distanta

Sa fii antreprenor in Romania cu siguranta nu este usor, dar cand vine vorba de #banking venim noi cu cele mai utile instrumente financiare, astfel incat partea asta sa o ai deja acoperita. Fie ca ti-ar placea sa ai un asistent bancar care sa te puna in orice moment la curent cu informatii despre [...] Detalii

Comunicat de presa 2021-01-15

Peste 3 milioane de persoane s-au informat de pe Intreb BT in 2020, +54% fata de 2019

Intreb BT a fost in 2020 unul dintre cele mai accesate canale de comunicare ale Bancii Transilvania, cu un numar record de vizitatori, peste 3 milioane, +54% fata de 2019. Platforma a fost foarte accesata inclusiv pe perioada starii de urgenta, cand a avut peste 1 milion de vizitatori. Cu peste [...] Detalii

Comunicare in contextul Covid-19 2020-12-29

Popririle de natura fiscala suspendate anterior sunt reactivate, in baza prevederilor legislative aplicabile. Recomandari BT pentru clienti

In scopul respectarii legislatiei incidente, Banca Transilvania este nevoita sa reactiveze popririle fiscale anterior suspendate cu caracter temporar de catre autoritatile publice, ca urmare a efectelor adverse ale situatiei pandemice. Decizia initiala de amanare a executarilor silite a fost luata [...] Detalii

Comunicat de presa 2020-12-29

BT Pay contribuie la formarea de comportamente noi: cumparaturi, transferuri si donatii prin telefon

Cifrele Bancii Transilvania arata ca BT Pay a contribuit la formarea de comportamente noi in acest an – cumparaturi contactless la comercianti, transferurile de bani si donatiile, toate prin telefon. *Numarul de plati cu telefonul s-a triplat in 2020 fata de 2019, ajungand la 4 milioane [...] Detalii

Anunturi 2020-12-22

Unele e-mail-uri nu sunt ceea ce par a fi. Recomandari pentru siguranta banilor

Pentru siguranta banilor, venim cu cateva recomandari pentru clientii nostri, pentru a fi cat mai in garda in mediul online si cat mai vigilenti cand primesc e-mail-uri in numele Bancii Transilvania. Am revenit cu aceste informatii – si o vom face ori de cate ori este cazul - avand in vedere [...] Detalii