0000-00-00

Robert C. Rekkers, desemnat Bancherul Anului 2010

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, a fost desemnat Bancherul Anului 2010, pentru performantele obtinute de BT sub conducerea sa, rezultate atinse in conditii economice dificile. Distinctia a fost primita in cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, care a ajuns in [...] Detalii

2013-12-23

Anul 2013 pentru Clubul Intreprinzatorului Roman: 84 de evenimente in 27 de localitati, peste 3.500 de participanti

Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania, a avut in 2013 una dintre cele mai rodnice perioade din existenta sa de pana acum. In medie, au fost organizate cate doua evenimente saptamanal, destinate in special intreprinzatorilor. In total, la acestea au participat peste 3.500 de [...] Detalii

Informatii campanie 2015-04-30

Banca Transilvania lanseaza o noua campanie de shopping bancar: Un Mai Muncitoresc

Banca Transilvania lanseaza o noua campanie de shopping bancar:  Un Mai Muncitoresc

● #unmaimuncitoresc ● www.unmaimuncitoresc.ro ● Banca Transilvania lanseaza astazi o noua campanie de shopping bancar, Un Mai Muncitoresc. Aceasta aduce clientilor, timp de o luna, avantaje la o parte din produsele si serviciile BT: credite, carduri, depozite, produse de asigurare, Internet [...] Detalii

0000-00-00

Un nou card premium in portofoliul Bancii Transilvania: MasterCard Gold Debit

Banca Transilvania lanseaza MasterCard Gold Debit, un produs premium, cu utilizare internationala. Cardul aduce posesorilor - persoane fizice, cu statut social aparte - servicii speciale si accesul la banii din contul curent. Pentru cumparaturile efectuate la comerciantii din tara sau din strainatate, [...] Detalii

2013-12-23

Programul BT in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor, Banca Transilvania va avea urmatorul program cu clientii: *24 si 31 decembrie: unitatile BT vor fi deschise pana la ora 16.00 *25 si 26 decembrie, respectiv 1 si 2 ianuarie: zile libere Urmatoarele sedii ale Bancii Transilvania au urmatorul program, pentru operatiuni [...] Detalii