Comunicat de presa 2014-01-13

Traininguri gratuite pentru antreprenori. Agenda lunii ianuarie: 6 cursuri in 6 orase

Clubul Intreprinzatorului Roman (CIR), o initiativa BT, organizeaza in luna ianuarie, pentru membrii sai, 6 sesiuni gratuite de training, organizate in 6 localitati. Acestea sunt destinate coordonatorilor de IMM-urilor, persoanelor care doresc sa se perfectioneze sau celor care intentioneaza sa isi [...] Detalii

Responsabilitate & implicare sociala 2015-05-06

In fiecare weekend din luna mai, Strada BT anima Bucurestiul

#StradaBT #BThumanbanking Strada Lipscani din Bucuresti devine Strada BT in fiecare weekend din luna mai: vor fi evenimente si activitati in aer liber - teatru, muzica, dans, divertisment pentru copii, arta si sport - dedicate tuturor. Detalii: *La fiecare sfarsit de saptamana vor fi organizare [...] Detalii

0000-00-00

Credite promotionale de la Banca Transilvania, destinate persoanelor fizice

Dobanda fixa in primii doi ani, fara comision de analiza pana la finalul lunii martie a.c. Banca Transilvania ieftineste creditele, acestea fiind acum mult mai accesibile pentru persoanele fizice care apeleaza la imprumuturi bancare. Este vorba de creditele promotionale imobiliare si ipotecare, acordate [...] Detalii

Informatii campanie 2014-02-03

IMM-urile pot testa gratuit, timp de 3 luni, produse si servicii din oferta Bancii Transilvania - www.totulpentruimm.ro

Banca Transilvania vine cu o abordare noua, in premiera, pentru clientii IMM. Acestia beneficiaza gratuit, incepand cu 1 februarie a.c., timp de 3 luni, de o serie de produse si servicii din oferta Bancii Transilvania. "Prin aceasta abordare oferim ocazia clientilor IMM sa ne testeze gratuit produsele [...] Detalii

Comunicat de presa 2015-05-15

Banca Transilvania, pentru al treilea an consecutiv, in Top Social Brands, realizat de revista BIZ

BT se regaseste, si in 2015, pentru al treilea an consecutiv, in Top Social Brands. Topul realizat de revista Biz reuneste cele mai active 75 de branduri in social media din Romania. In analizarea brandurilor au fost evaluate promovarea in social media: blog; campanii derulate pe bloguri; pagini [...] Detalii