Blog2019-06-24

#BlogulBT: Mesajele-cheie transmise de Leontin Toderici, Director General Adjunct COO, la conferinta Digital Transformation

Banca Transilvania a fost reprezentata de Leontin Toderici, Director General Adjunct – Chief Operations Officer, la conferinta Digital Transformation, organizata de publicatia The Diplomat in 19 iunie a.c., in Bucuresti. Leontin Toderici s-a referit la evolutia serviciilor financiare digitale [...]Detalii

Comunicat de presa2019-06-21

15 ore de shopping bancar online: discounturi la credite si puncte STAR cadou de la Banca Transilvania

Banca Transilvania lanseaza astazi campania Ziua cea mai lunga: peste 15 ore de shopping bancar online, discount la Creditul de nevoi personale – inclusiv pentru refinantarea creditelor de la alte banci - si puncte STAR pe cardul de cumparaturi STAR Forte pentru cei care aplica online. Campania [...]Detalii

Blog2019-06-13

#BlogulBT: BT Visual Help, o noua metoda digitala pentru gestionarea cardurilor

BT Visual Help, o noua metoda digitala pentru gestionarea cardurilor

Atunci cand nu-ti place sa vorbesti la telefon, dar vrei sa te ajutam sa gestionezi mai usor cardurile BT, avem o solutie rapida: BT Visual Help Cu ce te ajuta BT Visual Help? *blocarea temporara sau definitiva a cardurilor *reemiterea cardului dupa blocarea definitiva *modificarea limitelor [...]Detalii

Comunicat de presa2019-06-13

Banca Transilvania şi CallVU, parteneriat pentru noi experiențe digitale pentru clienți

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, şi CallVU, companie care oferă soluții omni-channel inovative, anunță începutul unui parteneriat prin care BT oferă clienților o nouă experiența digitală, prin self-banking pe telefonul mobil. Datorită acestei colaborări, [...]Detalii

2019-06-13

Banca Transilvania este cel mai valoros brand bancar din Romania

Banca Transilvania este, si in acest an, cel mai valoros brand bancar din Romania, conform clasamentului Brand Finance România 50, care cuprinde cele mai valoroase branduri romanesti. Despre brandul Banca Transilvania: *Este pe locul 5, in urcare de pe locul 6 (2018). *Este evaluat la 208 [...]Detalii