Victoriabank2019-12-02

Victoriabank are o noua identitate de brand

Victoriabank, una dintre bancile de top din Republica Moldova si parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, are o noua identitate de brand. Aceasta a fost lansata in 2 decembrie, odata cu aniversarea in Chisinau, alaturi de clienti si parteneri, a 30 de ani de activitate a bancii. Lansarea marcheaza, [...]Detalii

2019-11-27

Banca Transilvania, cea mai premiata companie pentru relatia cu investitorii

Investitorii institutionali activi pe piata de capital din Romania au evaluat companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti, iar clasamentul rezultat a adus 5 premii Bancii Transilvania. BT a fost desemnata Cea mai buna companie pentru relatia cu investitorii, iar patru dintre reprezentantii [...]Detalii

Comunicat de presa2019-11-22

Banca Transilvania, premiata pentru comunicarea in proiectul de integrare Bancpost

Banca Transilvania a primit premiul Silver PR Award pentru comunicarea externa si interna in cadrul integrarii Bancpost in Grupul Financiar BT. Integrarea a fost cel mai ambitios program al bancii in 2018, care s-a finalizat cu fuziunea din 31 decembrie 2018. Premiul vine in urma inscrierii intr-o [...]Detalii

Comunicat de presa2019-11-22

BT, in topul celor mai valoroase 10 companii din Romania. Omer Tetik, CEO: Suntem un produs al Romaniei

Banca Transilvania este una dintre cele mai valoroase companii din Romania, conform analizei publicate de Ziarul Financiar. Cu ocazia publicarii clasamentului, publicatia a organizat, in 21 noiembrie, in Bucuresti, Gala ZF 21 de ani: 30 de ani de capitalism, 30 de ani de business in Romania, 3 generatii [...]Detalii

Comunicat de presa2019-11-20

Banca Transilvania, premiata pentru contributia la dezvoltarea capitalismului in Romania

Banca Transilvania a primit doua premii in cadrul galei Wall-street “30 de ani de capitalism in Romania”, organizata in Bucuresti, in 19 noiembrie: *All in pe capitalism – miza pe dezvoltarea capitalismului autohton *Sustinator al educatiei financiare si economisirii Banca [...]Detalii