Comunicat de presa2019-04-25

Rezultatele financiare BT la 31 martie 2019

Banca Transilvania, creştere solidă a creditării în primele trei luni ale acestui an *42.000 de împrumuturi pentru companii şi persoane fizice au fost acordate de BT în primul trimestru din 2019. *Peste 2 miliarde de lei au fost acordați prin credite companiilor din România [...]Detalii

2019-04-23

BT, de 3 ori premiata in cadrul celei de-a XI-a editii a Galei Online Banking

Banca Transilvania a obtinut trei premii la Gala Online Banking. In cadrul categoriei Best Performances in Internet Banking - pentru cel mai mare numar de utilizatori antreprenori si cea mai mare crestere a numarului total de clienti activi. De asemenea, obtine premiul pentru cea mai mare valoare [...]Detalii

2019-04-22

Platile Instant, lansate in Romania de TRANSFOND, Banca Transilvania si CEC Bank

Incepand de astazi, 22 aprilie a.c., comunitatea financiar-bancara din Romania poate oferi clientilor proprii serviciul Plati Instant care asigura transferul banilor in mai putin de 10 secunde intre banci. O astfel de plata va putea fi efectuata oricand (24/7/365). Valoarea individuala a unei plati [...]Detalii

Anunturi2019-04-18

Mentenanta BT24 Internet Banking&Mobile Banking

In 18 aprilie 2019, de la 22.00 la 24.00, ne ocupam de lucrari de mentenanta in aplicatia de Internet Banking, de aceea BT24 nu va fi disponibil in intervalul mentionat. Speram sa nu generam un discomfort. Multumim pentru intelegere! Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau asistenta [...]Detalii

Comunicat de presa2019-04-17

Banca Transilvania şi Victoriabank lansează Victoriabank Club pentru antreprenorii din Republica Moldova

● Premiera in Republica Moldova: program de educatie antreprenoriala ● Banca Transilvania extinde in Republica Moldova initiativa BT Clubsi lanseaza Victoriabank Club impreuna cu Victoriabank. Acesta este un progam de dezvoltare personala si profesionala [...]Detalii