Informatii campanie2019-05-21

Afaceri de la Zero - Ziarul Financiar & Banca Transilvania lansează un nou proiect editorial

„Afaceri de la Zero”, noul proiect susținut de Ziarul Financiar și Banca Transilvania, are ca scop generarea de idei antreprenoriale și aducerea în lumina reflectoarelor a unor afaceri și idei de business mai puțin cunoscute, dar care au crescut frumos și au ajuns să se bucure [...]Detalii

2019-05-20

Mesajele Grupului BT la Forumul Investitorilor Individuali

Grupul Financiar Banca Transilvania a fost reprezentat de patru persoane la Forumul Investitorilor Individuali, organizat de Bursa de Valori Bucuresti, in Cluj-Napoca, in 18 mai a.c.: Dan Rusu, Head of Research, BT; Aurel Bernat, CEO, BT Asset Management, Irina Railean, Senior Financial Analys, BT [...]Detalii

Victoriabank2019-05-20

Victoriabank Club, cursuri in 3 orase, pentru antreprenorii din Republica Moldova

Victoriabank si Banca Transilvania organizeaza in aceasta saptamana, prin Victoriabank Club, o serie de cursuri in trei localitati din Republica Moldova, si anume: Balti (21 mai), Cahul (22 mai) si Chisinau (23 mai). La aceste intalniri, participantii vor avea ocazia sa invete mai multe despre conceptele [...]Detalii

Comunicat de presa2019-05-20

Mai mult decat banking: BT, alaturi de antreprenori in programul Made in Romania

Banca Transilvania a sustinut si in acest an programul de mentorat pentru antreprenori Made in Romania, in toate etapele sale, iar in 14 mai a.c. a avut ocazia sa fie alaturi de reprezentantii celor 15 companii finaliste la gala organizata in Bucuresti. 7 dintre acestea, clienti ai Bancii Transilvania [...]Detalii

Comunicat de presa2019-05-17

Cine sunt speakerii din partea Grupului Financiar BT la Forumul Investitorilor Individuali

Grupul Financiar Banca Transilvania este partenerul Forumului Investitorilor Individuali, care va avea loc in 18 mai, in Cluj-Napoca. Evenimentul, organizat de Bursa de Valori Bucuresti, este destinat atat celor aflati la inceput de drum, cat si persoanelor cu experienta in domeniul pietei de capital. [...]Detalii