Comunicat de presa2019-09-03

Premieră: Antreprenorii pot deschide şi alimenta 100% online contul de capital social

Banca Transilvania extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea opțiunii Deschidere şi administrare 100% online a contului cont de capital social. Prin această facilitate, BT susține antreprenorii care doresc să înceapă un business de tip SRL sau SRL-D pentru ca etapa [...]Detalii

2019-09-02

Banca Transilvania ofera o bursa de 15.000 de euro la Executive MBA University of Hull

Banca Transilvania continua sa sustina educatia la scolile de business internationale din Romania, prin oferirea, incepand cu acest an, a Bursei BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull. Bursa este in valoare de 15.000 de euro si acopera integral taxa ambilor ani de scolarizare. Diploma [...]Detalii

Blog2019-08-29

#BlogulBT: #BTVoice: Luminita Runcan, „Vom analiza mai atent cine este beneficiarul real al unui business, vom analiza permanent tot portofoliul de clienti si ce activitati economice au in Romania”

Interviu publicat de Ziarul Financiar, in 29 august 2019, cu Luminiţa Runcan, director general adjunct - CRO (chief risk officer): „Vom restrânge trep­tat colaborarea băncii cu clienţii care au activitate în domeniul jocurilor de noroc pentru că excede apetitul la risc asumat [...]Detalii

Blog2019-08-26

#BlogulBT: Bank to School - trei oferte pentru tine

Bank to School - trei oferte pentru tine

Chiar daca ai terminat de mult clasa a 12-a, cand scoala bate la usa n-ai cum sa nu-i deschizi. Pana si noi, la banca, am simtit nevoia sa facem o promotie. I-am zis Bank to School si am pus in ea produse in functie de cat de ‘finantist’ esti. Si ca sa nu chiulesti si sa ratezi ce [...]Detalii

Informatii campanie2019-08-26

Pregătiri pentru şcoală cu BT: împrumuturi cu discount şi puncte STAR cadou pe cardul de cumpărături

Banca Transilvania lansează o nouă campanie de shopping bancar online, Bank to school. Timp de cinci zile, în perioada 26 – 30 august a.c., BT oferă discount la Creditul de nevoi personale şi puncte STAR pe cardul de cumpărături STAR Forte celor care aplică pentru aceste produse [...]Detalii