HÍRKATEGÓRIÁK

A BT A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

0264 407 150

comunicare@btrl.ro

A Transilvania Bank Pénzügyi Csoport támogatja a www.fluentinfinante.ro pénzügyi oktatási platformot

Comunicat de presa 2016-09-14
A Transilvania Bank Pénzügyi Csoport támogatja a www.fluentinfinante.ro pénzügyi oktatási platformot

A Transilvania Bank Pénzügyi Csoport a Bukaresti Tőzsdepiac partnereként részt vesz a Fluent in Finante (Pénzügyekben kiváló) általános platform beindításában, melynek célja, hogy a tőzsdei befektetésekkel, valamint befektetési alapokba és nyugdíjalapokba való befektetésekkel kapcsolatos tájékoztató és oktatási anyagokat kínáljon fel a nagyközönségnek.

A ma, szeptember 14-én beindított platform célja, hogy a romániai befektetésekkel kapcsolatos információk forrásává váljon.

Ezen a platformon tájékoztató jellegű képanyagok, online tanfolyamok, pénzügyi kultúrával kapcsolatos tesztek, egy pénzügyi szószedet és számos egyéb ide tartozó képzési kezdeményezés várja mindazokat, akik többet szeretnének megtanulni a tőkepiacról.

A Transilvania Bank Pénzügyi Csoporthoz két befektetéskezelésre szakosodott cég tartozik: A BT Capital Parteners, mely bróker- és tanácsadói szolgáltatásokat nyújt fúziók és felvásárlások terén, valamint a BT Asset Management, mely kölcsönös befektetési alapok kezelésével foglalkozik.