Blog2017-10-20

#BlogulBT: Incep evenimentele BT Live, powered by BT

Incep evenimentele BT Live, powered by BT

Esti pasionat de muzica? BT si /Form Space te invita la seria de concerte #BTLive, cu muzica romaneasca si internationala, organizate in Cluj-Napoca, in perioada octombrie-noiembrie. Pentru clientii Bancii Transilvania care platesc la concerte consumatia cu cardul BT, discountul este de 10%. Evenimentele [...]Detalii

Blog2017-10-19

#BlogulBT: Cu zamBT si cu visele in buzunar la Targul de Cariere din Cluj-Napoca. Ne vedem in 24 si 25 octombrie!

Esti la facultate sau la masterat si tocmai ai reinceput cursurile. Fiind octombrie, programul a reintrat oarecum in normal, cu primele cursuri si intalniri cu prietenii. Dar … vrei ceva mai mult: sa fii deja pe picioarele tale, asa cum ai invatat tot acasa, cand ai luat hotararea sa studiezi [...]Detalii

Comunicat de presa2017-10-17

Voluntariat la cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania: Padurea Transilvania

● 10 hectare de padure noua, in judetul Cluj, sambata, 28 octombrie ● Banca Transilvania si Tasuleasa Social vor organiza o noua actiune de voluntariat pentru plantarea Padurii Transilvania, sambata, 28 octombrie, de la ora 10, in localitatea Tritenii de Jos, la 53 de km de Cluj-Napoca. Cu [...]Detalii