2016-08-19

Activitati de upgrade a sistemului informatic BT, 20 august, intervalul 2 - 6 dimineata

Banca Transilvania va desfasura activitati de upgrade si mentenanta a sistemului informatic, asa incat cardurile, bancomatele si POS-urile BT vor functiona cu intermitente in dimineata zilei de 20 august, in intervalul orar 02 – 06. In acest interval, echipele tehnice si Call Center sunt [...]Detalii

Anunturi2016-08-19

Nefunctionare temporara a sistemului de carduri. Clientii au la dispoziție pentru numerar întreaga retea BT

Stimati clienti, Update: incepand cu ora 16.30, sistemul de carduri, bancomatele si POS-urile sunt operationale. Va multumim pentru intelegere. Din cauza unor activitati neprevazute de upgrade a sistemului informatic BT, momentan cardurile, bancomatele si POS-urile BT nu sunt functionale. Persoanele [...]Detalii

2016-08-19

Federatia Romana de Baschet & BT: Echipele nationale au o noua identitate de brand

Federatia Romana de Baschet (FRB) si Banca Transilvania, in calitate de Partener Principal al FRB, au organizat in 19 august a.c., in Bucuresti, la sediul Federatiei Romane de Baschet, o conferinta de presa in cadrul careia a fost prezentata noua identitate de brand a nationalelor. Este o premiera [...]Detalii

2016-08-17

BT24 Internet Banking si Mobile Banking. Deschis non-stop!

Bankingul nu a fost niciodata mai simplu! Cu BT24 pe mobil sau pe calculator, iei cu tine banca oriunde si oricand. In plus, la BT24 e deschis non-stop! Iata cateva motive in plus pentru care merita sa folosesti BT24: *Poti deschide singur-singurel, online, conturi in lei sau valuta *Pleci [...]Detalii