Infografice2017-04-26

#InfograficBT: rezultatele financiare BT la 31.03.2017

Rezultatele financiare BT pentru primele trei luni ale anului 2017 [...]Detalii

Comunicat de presa2017-04-26

BT, 36.000 de credite noi acordate in primele trei luni ale anului. Rezultate financiare la 31 martie 2017

Primul trimestru al acestui an a insemnat pentru Banca Transilvania rezultate financiare pozitive si intrarea in linie dreapta cu pregatirea noilor platforme online, pentru a fi oriunde si oricand pentru clienti, prin reteaua de sedii si acces digital. Profitul net al Bancii Transilvania este [...]Detalii

Blog2017-04-25

#BlogulBT: Idei utile pentru tinerii care doresc sa devina antreprenori

Idei utile pentru tinerii care doresc sa devina antreprenori

Antreprenoriatul se invata inca de pe bancile scolii, facultatii. "Vreau sa fiu Antreprenor" este caravana nationala de antreprenoriat, in cadrul careia intreprinzatorii romani ajuta la dezvoltarea generatiilor viitoare de antreprenori. In cadrul proiectului sunt organizate peste 25 de evenimente [...]Detalii

Blog2017-04-21

#BlogulBT: Cum sa folosesti cardul tau de cumparaturi STAR

Cum sa folosesti cardul tau de cumparaturi STAR

Cardul STAR este cardul tau de cumparaturi cu care poti obtine multiple beneficii. Pentru orice iti doresti sa cumperi beneficiezi de rate fara dobanda de la magazinele partenere din program, peste 9500 din intreaga tara. In plus, daca vrei sa platesti intreaga suma primesti bani in puncte. 1 punct [...]Detalii