Comunicat de presa2017-06-26

Forumul de Afaceri New Multilateral Business Opportunities for Romania, sustinut de BT Capital Partners

Forumul de Afaceri  New Multilateral Business Opportunities for Romania, sustinut de BT Capital Partners

BT Capital Partners, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, sustine forumul de afaceri New Multilateral Business Opportunities for Romania, organizat deInternational Investment Bank si de Ministerul Finantelor Publice. Evenimentul are loc in Bucuresti, in 27 iunie 2017, in intervalul [...]Detalii

Comunicat de presa2017-06-22

Blogul BT implineste 2 ani si primeste un nou design

Blogul BT a fost lansat acum 2 ani, fiind primul blog de pe piata bancara din Romania. Design-ul blogului a fost schimbat pentru a permite o interactiune si mai buna a utilizatorului pe pagina. In cei 2 ani de la lansare au fost publicate peste 400 de articole din categoriile: Evenimente, BT Story, [...]Detalii

Comunicat de presa2017-06-21

Banca Transilvania si Fondul European de Investitii faciliteaza accesul IMM-urilor la imprumuturi avantajoase

Banca Transilvania si Fondul European de Investitii (FEI), parte a Grupului Bancii Europene de Investitii (BEI), au incheiat un acord de garantare in baza caruia BT va acorda IMM-urilor imprumuturi in valoare totala de ≈100 de milioane de euro si va ajunge sa gestioneze al doilea portofoliu [...]Detalii

Comunicat de presa2017-06-20

Banca Transilvania lanseaza aplicatia de shopping STAR.card pentru clientii care au card de cumparaturi STAR, emis de BT

Banca Transilvania lanseaza astazi aplicatia de shopping STAR.card pentru clientii care au card de cumparaturi STAR emis de BT. Aplicatia ofera informatii despre ofertele comerciantilor care fac parte din programul de loialitate STAR al bancii, dar si exclusivitati. Aceasta poate fi descarcata din [...]Detalii