Blog2018-05-25

#BlogulBT: 8 EXPERIENTE powered by BT, DE INCERCAT LA TIFF 2018

8 EXPERIENTE powered by BT, DE INCERCAT LA TIFF 2018

Dam startul Celui Mai Bun Debut al unui Parteneriat pentru Cinematografie pentru ca pana in 2021 BT este partenerul principal al Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Ne mandrim cu “Festivalul de acasa” - cum ne place sa-l numim la Cluj – si de aceea te invitam [...]Detalii

Anunturi2018-05-25

Programul BT de Rusalii si Ziua Copilului

In 28 mai, cu ocazia Rusaliilor si 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, unitatile BT din Romania vor fi inchise. Exceptie fac unitatile BT din centrele comerciale din Romania care vor avea program intre 12.00 – 19.00 sau in functie de programul centrului respectiv. In aceste unitati pot fi [...]Detalii

Blog2018-05-24

#BlogulBT: Incep inscrierile pentru Creative Business Cup 2018, una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative, locul de intalnire al celor mai creativi antreprenori. Daca esti si tu unul dintre ei, aplica pana in 14 iunie completand cateva date despre ideea ta [...]Detalii

Comunicat de presa2018-05-18

Banca Transilvania lanseaza optiunea Donatii contactless prin POS-uri dedicate

Comunicat de presa2018-05-18

Globalworth si BT Capital Partners: A doua admitere la tranzactionare la BVB a obligatiunilor corporative in valoare de 550 milioane euro

Globalworth Real Estate Investment Limited, una dintre cele mai importante companii de investitii imobiliare din Europa Centrala si de Est, in parteneriat cu BT Capital Partners, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, anunta a doua admitere la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti [...]Detalii