Comunicat de presa2016-07-26

Banca Transilvania a deschis al treilea sediu in Roma

Banca Transilvania isi consolideaza prezenta in Italia, prin deschiderea Agentia Villanova. BT are acum trei sedii in Roma. In acest an, BT a deschis in Roma doua agentii, in linie cu planul sau de consolidare in zona. Banca Transilvania, singura banca romaneasca din Italia, sustine spiritul antreprenorial [...]Detalii

Comunicat de presa2016-07-25

Sediul BT din Polus, Cluj-Napoca, design modern si dotari de ultima generatie pentru clienti

Sediul Bancii Transilvania din complexul comercial Polus, din Cluj-Napoca, a fost modernizat, iar suprafata acestuia a fost extinsa. In plus, acesta face acum parte din conceptul BT Mall Banking, care inseamna design modern, servicii de tip self banking, oferte exclusive pentru clienti si tehnologie [...]Detalii

Informatii campanie2016-07-19

Campanie BT si Cinema City: concurs cu premii pe pagina de Facebook BT

Banca Transilvania si Cinema City desfasoara un concurs pe pagina de Facebook a bancii, prin care persoanele care participa pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 3 meniuri de popcorn si suc. Persoanele care doresc sa participe la concurs trebuie sa lase un comentariu la postarea [...]Detalii

Infografice2016-07-14

#InfograficBT: Rezultate excelente la bacalaureat obtinute de tinerii sustinuti de Clujul Are Suflet

Aproape 80% dintre tinerii absolventi de liceu care fac parte din programele fundatiei Bancii Transilvania, Clujul Are Suflet, au promovat cu bine examenul de bacalaureat in sesiunea de vara 2016. [...]Detalii