Comunicat de presa2016-09-27

BT, la conferinta “IFRS 9 financial impact for corporate entities”, organizata in parteneriat cu ACCA si PwC

Banca Transilvania a participat, in 27 septembrie a.c., in Bucuresti, la conferinta “IFRS 9 financial impact for corporate entities”, organizata in parteneriat cu ACCA - asociatie care ofera programe de specializare internaţională în domeniul financiar-contabil - si firma de audit [...]Detalii

Comunicat de presa2016-09-26

BT Capital Partners a condus consortiul care a intermediat emisiunea de obligatiuni a International Investment Bank

BT Capital Partners (BTCP), divizia de investment banking si piete de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, a condus consortiul care a intermediat emisiunea de obligatiuni a International Investment Bank (IIB), in valoare de 300 milioane lei, obligatiuni care vor fi listate la Bursa de [...]Detalii

Informatii campanie2016-09-26

Campanie BT, MasterCard si OMV

Persoanele care platesc cu cardul MasterCard de la BT, in oricare statie OMV, pot castiga unul dintre premiile din campanie: *experienta de a conduce un Audi R8, pe pista de Grand Prix de la Nürburgring, alaturi de pilotul de raliu Bogdan Marisca (3 premii de acest gen puse in joc) *unul [...]Detalii

Comunicat de presa2016-09-23

BT, la conferinta ZF “Capitalul privat romanesc - o sansa pentru dezvoltarea economica a Romaniei”, organizata in Cluj-Napoca

Banca Transilvania a luat parte la conferinta “Capitalul privat romanesc - o sansa pentru dezvoltarea economica a Romaniei”, organizata de Ziarul Financiar, in 22 septembrie a.c., in Cluj-Napoca. Aceasta face parte dintr-o serie de conferinte cu aceeasi tematica, organizate in cele mai [...]Detalii