Comunicat de presa2017-12-13

250 de mii de companii, sustinute de Banca Transilvania

Banca Transilvania, banca oamenilor intreprinzatori, sustine 250 de mii de clienti companii. O treime dintre firmele infiintate in 2017 colaboreaza cu BT. Cu Banca Transilvania lucreaza clienti corporativi mari si medii, IMM-uri si micro-intreprinderi. Anual, in cadrul BT sunt procesate tranzactii [...]Detalii

Infografice2017-12-08

#InfograficBT: BT Mic, peste 3.000 de afaceri mici finantate in acest an

BT Mic, compania Grupului Financiar Banca Transilvania dedicata finantarii afacerilor mici si foarte mici, completeaza rolul BT de sustinere a antreprenorilor din Romania. [...]Detalii

Anunturi2017-12-07

Programul BT Italia in 8 decembrie, cu ocazia sarbatorii Immacolata Concezione

In 8 decembrie, cu ocazia sarbatorii Immacolata Concezione, cele trei sedii BT din Roma vor fi inchise. Clientii au urmatoarele modalitati alternative de plata/ tranzactii: *BT24 Internet Banking si Mobile Banking *Bancomate, POS-uri *E-mail Payments, SMS Payments si Facebook Payments (prin [...]Detalii

Comunicat de presa2017-12-07

Facilitate nouă pentru clienții Băncii Transilvania: posibilitatea de a solicita online eliberarea de instrumente de debit

Banca Transilvania lansează o nouă facilitate pentru clienții persoane juridice, care au de acum înainte posibilitatea de a solicita online cecuri, bilete la ordin, cambii și ordine de ridicare de numerar. BT face astfel încă un pas pentru simplificarea accesului clienților la [...]Detalii