2016-11-29

Povestea Teei Tomescu: Branding pentru cartierele bucurestene

Tea Tomescu, prietena noastra cunoscuta in Bucurestiul Intreprinzator, recomandata de baietii de la 5 to go, ne-a povestit despre initiativa frumoasa pe care a avut-o pentru acest oras- proiectul Dungi, prin care a creat logo-uri pentru cartierele bucurestene. Tea, nascuta, crescuta si scolita [...]Detalii

Comunicat de presa2016-11-29

Programul BT de Sf. Andrei si 1 Decembrie. Care dintre unitati vor fi deschise

In zilele de Sf. Andrei si 1 Decembrie, majoritatea sediilor Bancii Transilvania vor fi inchise, cu urmatoarele exceptii: cele din mall-uri si din anumite centre comerciale. Unitatile BT din Italia vor fi inchise doar de 1 Decembrie. Detalii: *agentiile BT aflate in marile centre comerciale [...]Detalii

Comunicat de presa2016-11-29

BT a primit premiul pentru Sustinerea antreprenoriatului romanesc, la Gala Wall-Street

Banca Transilvania a primit premiu pentru Sustinerea antreprenoriatului autohton la Gala Oameni si afaceri care schimba Romania, organizata de Wall-Street.ro, in 23 noiembrie a.c. Prezent la eveniment, Andrei Dudoiu, Director General Adjunct Companii, BT, a declarat urmatoarele: "Este in ADN-ul [...]Detalii

2016-11-28

Cum se realizeaza Top 100 cele mai valoroase companii din Romania

Echipa BT Capital Partners, divizia de investment banking şi piețe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, realizeaza Top ZF 100 cele mai valoroase companii de 11 ani, acesta fiind cel mai longeviv si mai complex produs jurnalistic de business autohton care reflecta dinamica economiei [...]Detalii