Grupul Financiar Banca Transilvania intra in domeniul fintech - BT Investments a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei Pago

Comunicat de presa 2017-10-31
 Grupul Financiar Banca Transilvania intra in domeniul fintech - BT Investments a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei Pago

BT Investments, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei de plati Pago. Tranzactia a fost intermediata de BT Capital Partners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania si membru exclusiv in Romania al Oaklins, si de casa de avocatura DLA Piper.    

 

Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania: “Aceasta investitie, fiind vorba de un start-up, este o premiera pentru Grupul Financiar Banca Transilvania. Este inca un pas pe care BT il face pentru sustinerea antreprenorilor si incurajarea digitalizarii”.

 

Adrian Cighi, Cofondator Pago: „Parteneriatul cu Banca Transilvania ne va permite sa acceleram dezvoltarea aplicatiei Pago. Investitia va fi folosita in special pentru dezvoltarile tehnice ale produsului si pentru adaugarea de noi furnizori si noi tipuri de plati, in beneficiul utilizatorilor nostri. Multumim managementului BT pentru increderea acordata, apreciem ajutorul de pana acum si suntem convinsi ca impreuna putem sa facem din Pago una dintre cele mai utilizate aplicatii de plati din Romania. Multumim, de asemenea, echipelor de la BT Capital Partners si DLA Piper, pentru contributia la finalizarea tranzactiei”.   

 

Detalii:

  • Timesafe este dezvoltatorul Pago, aplicatie destinata gestionarii si platii facturilor de utilitati, incarcarii electronice a cartelelor preplatite si plata rovinietelor.
  • Proiectul este dezvoltat in parteneriat cu Banca Transilvania si Mastercard.
  • Pago este singura aplicatie din Romania prin care poate fi efectuata plata tuturor facturilor lunare, cu cardul, dintr-un singur cont. Pago simplifica plata online a facturilor prin conectarea conturilor online sau scanarea codului de bare de pe facturile a peste 40 de furnizori de utilitati. Detalii despre aplicatie, functionalitati si lista furnizorilor integrati sunt disponibile pe website-ul aplicatiei, www.pagoplateste.ro.