15 ore de shopping bancar online: discounturi la credite si puncte STAR cadou de la Banca Transilvania

Comunicat de presa 2019-06-21
15 ore de shopping bancar online: discounturi la credite si puncte STAR cadou de la Banca Transilvania

Banca Transilvania lanseaza astazi campania Ziua cea mai lunga: peste 15 ore de shopping bancar online, discount la Creditul de nevoi personale – inclusiv pentru refinantarea creditelor de la alte banci - si puncte STAR pe cardul de cumparaturi STAR Forte pentru cei care aplica online.

 

Campania a fost inspirata de ziua de 21 iunie, care, fiind cea mai lunga zi din an, poate fi si cea mai lunga zi pentru discounturi si beneficii la produse si servicii atat pentru clientii BT, cat si pentru cei care doresc sa lucreze de acum inainte cu Banca Transilvania.

 

  • Discount la Creditul de nevoi personale, promotie valabila inclusiv pentru clientii BT Italia: dobanda fixa de 6,98 puncte procentuale si comision de analiza zero pentru Creditul de nevoi personale in varianta clasica si Creditul de nevoi personale cu asigurare de viata.  

 

  • 200 de lei in puncte STAR pe cardul de cumparaturi STAR Forte achizitionat de la banca in cadrul acestei campanii. Punctele pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi la peste 12.000 de parteneri ai programului STAR de la Banca Transilvania, unde clientii beneficiaza de cumparaturi in pana la 18 rate fara dobanda sau de puncte STAR care reprezinta pana la 15% din valoarea cumparaturilor. Perioada de gratie – in care nu se plateste dobanda – este pana in 25 septembrie a.c. 

 

Banca Transilvania a lansat pana acum 9 campanii de shopping bancar online: Bank to School, Bank Friday, DragoBT, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, BANKschet, Ziua Barbosilor, Ziua iubitorilor de cafea si Cea mai lunga zi, toate inspirate din trenduri, evenimente sau sarbatori.

X
X
X
X
X
X
X
X