25% dintre firmele romanesti nou infiintate au ales sa lucreze cu Banca Transilvania

Comunicat de presa 2013-11-11

Una din patru firme, dintre cele infiintate in Romania incepand cu luna septembrie 2012, au ales sa lucreze cu Banca Transilvania. Ca Banca a Oamenilor Intreprinzatori, BT sustine antreprenorii inca din etapa de inceput, precum si in toate etapele businessului acestora, ca premisa a revenirii economiei romanesti.

 

Pentru IMM-urile aflate la inceput de drum, prin produsul "Contul Primul An Gratuit" (www.contgratuit.ro), Banca Transilvania ofera gratuitate la operatiunile derulate in primul an de activitate,comision 0 la platile intrabancare si interbancare, efectuate prin BT24 – Internet Banking si Mobile Banking; comision 0 la platile si incasarile intrabancare si interbancare, cu cec si bilet la ordin; comision 0 la incasarile intrabancare si interbancare, cu ordin de plata, respectiv comision 0 pentru gestiunea contului curent.

 

Cu Banca Transilvania lucreaza in prezent 245.000 de clienti persoane juridice, in crestere cu aproximativ 20% fata de inceputul anului 2013. 65% din portofoliul de credite BT este reprezentat de imprumuturile pentru companii, cea mai mare pondere fiind detinuta de IMM-uri.

 

Oferta BT pentru antreprenori cuprinde: produse, servicii, echipa dedicata si Clubul Intreprinzatorului Roman (www.btclub.eu; www.btclub.ro), prin intermediul caruia sunt oferite cursuri gratuite pentru reprezentantii mediului de afaceri, in intreaga tara.