26 din cei 30 de participanti la cel mai recent program de internship BT au ramas in echipa bancii

Comunicat de presa 2021-10-05
26 din cei 30 de participanti la cel mai recent program de internship BT au ramas in echipa bancii

Cel mai recent program de internship la Banca Transilvania s-a bucurat de succes: 26 din cei 30 de participanti au fost angajati la BT, in domeniul Digital Banking si IT.

Internship-ul s-a derulat in perioada 1 – 30 septembrie a.c., in cadrul Sediului Central BT si s-a adresat celor care studiaza la facultate sau masterat in domeniul tehnic, matematica-informatica si informatica economica, precum si persoanelor care au urmat scoli informale de IT.

Au fost peste 300 de aplicatii, din care au fost selectate 30 de persoane pentru internship, care au avut ocazia sa invete de la echipe BT cu experienta despre tehnologii precum .NET, PHP, JAVA, REACT, DEVOPS, QA Automation, QA Manual, RPA & chatbots si iOS.

Programul a fost organizat pentru a facilita tinerilor participarea la programe de invatare practica si integrarea pe piata muncii in domenii cu potential. Pentru banca, programele de internship si practica pentru studenti fac parte din angajamentul pentru crestere responsabila prin investitii in educatie si pregatirea noilor generatii. 

Cu peste 9.000 de angajati, Banca Transilvania este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania.