2.800 de antreprenori au participat, in doi ani, la trainingurile organizate de Clubul Intreprinzătorului Roman, din fonduri europene

Comunicat de presa 2013-09-16

 

Cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, valoarea totala a acestuia este de 1,5 milioane euro. Programul se va desfasura pana in februarie 2014, urmand sa fie organizate inca 70 de sesiuni de training.

 

Obiectivul principal al proiectului este susţinerea antreprenoriatului local. Cursurile organizate de CIR sunt gratuite, au tematica diversa si se adreseaza membrilor Clubului Intreprinzatorului Roman: coordonatori de IMM-uri, angajati care doresc sa se perfectioneze sau persoane care au in plan lansarea unei afaceri. Acestea sunt sustinute de consultanti ai urmatoarelor companii: SC GEA Strategy & Consulting SA, SC TMI Training & Consulting SRL si SC Go Plan SRL. 

 

Programul are un site dedicat, www.btclub.eu, in cadrul caruia poate fi consultata agenda evenimentelor. Siteul serveste, de asemenea, la inscrierea in Club si la sesiunile de training organizate din fonduri europene nerambursabile. 

 

Clubul Intreprinzatorului Roman a fost fondat de Banca Transilvania, acum 6 ani. Are aproape 18.000 de membri, pentru care sunt organizate cursuri gratuite de educatie antreprenoriala – atat din fonduri proprii, cat si din fonduri europene nerambursabile.