AIR FRANCE KLM, TAROM si Banca Transilvania lanseaza cardul BT Flying Blue

Comunicat de presa 2014-12-09
AIR FRANCE KLM, TAROM si Banca Transilvania  lanseaza cardul BT Flying Blue
  • Banca Transilvania, AIR FRANCE KLM si TAROM lanseaza astazi un produs comun pentru piata din Romania: un card bancar de calatorii.
  • Acest nou produs va permite membrilor Flying Blue sa castige Mile Premiu pentru achizitiile lor de zi cu zi, care ulterior pot fi folosite pentru a cumpara bilete de avion si alte produse atractive in magazinul online Flying Blue.

 

Banca Transilvania, in parteneriat cu AIR FRANCE KLM si TAROM, lanseaza astazi Cardul BT Flying Blue.  

Produsul va aduce utilizatorilor diferite beneficii si le va permite cu fiecare cumparatura sa castige Mile Premiu in programul Flying Blue. Cu aceste mile ei vor putea achizitiona ulterior bilete de avion si alte produse atractive.  

Cardul BT Flying Blue este lansat in doua versiuni: Classic si Premium.

 

Oferta speciala de lansare

 

Pentru primii 1.000 de detinatori ai cardului, bonusul de bun venit va fi de 15.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Premium sau 10.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Classic.  Cele 15.000 de Mile Premiu, respectiv 10.000 de Mile Premiu, vor permite detinatorului sa achizitioneze un bilet de avion one way spre orice destinatie din Europa sau din Romania.

 

Detalii despre Cardul BT Flying Blue

 

Cardul BT Flying Blue Classic

Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii Flying Blue vor primi 1.000 de Mile Premiu la prima lor achizitie. Ei vor castiga 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti, pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM. Membrii vor castiga 1 Mila Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru orice tip de achizitii efectuate la comerciantii din Romania si 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti in strainatate. Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii pot plati in maximum 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Classic vine cu asigurarea de calatorie gratuita.

 

BT Flying Blue Card Premium

Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii Flying Blue vor primi 2.000 de Mile Premiu la prima lor tranzactie de cumparaturi. Ei vor castiga, de asemenea, 2 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM si 2,5 Mile Premiu pentru achizitii efectuate in strainatate. Membrii vor castiga 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti pentru achizitiile efectuate in Romania. Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii pot plati, de asemenea, in maximum 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Premium vine cu asigurare gratuita de calatorie si acces in business lounge-urile din Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si Avram Iancu din Cluj-Napoca.

 

AIR FRANCE KLM, TAROM si Banca Transilvania: un parteneriat solid si de lunga durata 

Parteneriatul dintre AIR FRANCE KLM, TAROM si Banca Transilvania aduce noi beneficii pentru clientii tuturor partilor implicate. 

 

"Patru branduri puternice, printre care si Banca Transilvania, si-au unit fortele pentru a asigura succesul acestui proiect frumos, Cardul BT Flying Blue. Facute special pentru pasagerii care zboara frecvent, cardurile transforma cumparaturile in noi destinatii si destinatiile in experiente. Acesta este tipul de card care spune multe lucruri despre cei care il poarta in portofelul lor, tocmai pentru ca el semnifica un stil de viata" - Ömer Tetik, CEO al Bancii Transilvania 

 

"Lansarea acestui card cu parteneri stabili si de incredere ne ofera sansa de a aduce mai aproape clientii nostri de programul Flying Blue, care este deja un succes in Romania." - Alexandru Dobrescu, CEO al AIR FRANCE KLM Romania          

 

“Aceasta initiativa inseamna imbratisarea unei noi perspective de colaborare atat cu partenerii Flying Blue, cat si cu una dintre cele mai respectabile banci de pe piata din Romania, in beneficiul pasagerilor nostri. Cei care detin astfel de carduri vor putea acumula mile Flying Blue intr-un ritm mult mai rapid, deoarece orice cumparatura efectuata cu acest card se va transforma in mile." - Christian Heinzmann, CEO TAROM

 

Despre AIR FRANCE KLM:

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2013, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77.3 milioane de pasageri si peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 552 aeronave, iar reteaua acopera 231 de destinatii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume si Amsterdam-Schiphol.Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numara 20 membri si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 16.323 de zboruri catre peste 1.064 de destinatii din 178 de tari. www.airfrance.ro & www.klm.ro

 

Despre TAROM:

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. Cu un trecut ce se intinde pe mai mult de o jumatate de secol, istoria Companiei Nationale de Transporturi Aeriene Romane incepe odata cu dezvoltarea industriei aeronautice, un domeniu in care Romania s-a remarcat prin Aurel Vlaicu, Traian Vuia si Henri Coanda.

TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

 

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei banci din Romania, in functie de active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formata din aproape 550 de sedii si 1,8 de milioane de clienti activi. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si  IFC – Banca Mondiala. 

 

Despre Flying Blue:

Flying Blue este cel mai mare program de fidelizare din Europa, cu peste 24,5 milioane de membri. Are 35 de companii aeriene partenere si peste 100 de parteneri care nu sunt companii aeriene. Cu cat membrii sai calatoresc mai mult, cu atat mai multe premii vor primi. Cu cardul Flying Blue, clientii pot avea acces la numeroase servicii, special concepute, pentru a avea o calatorie cat mai placuta.

 

Membrii se pot loga pe www.airfrance.com si www.klm.com ca sa isi verifice contul si pot obtine direct bilete cadou sau pot solicita actualizari legate de Mile. Pe site-ul flyingblue.com, membrii pot rezerva cu usurinta biletele cadou promotionale, care sunt disponibile exclusiv online. Membrii pot consulta "Flying Blue Store" pentru a afla diferite moduri de a castiga si consuma Milele, impreuna cu lista completa a tuturor ofertelor partenerilor de program. Pentru noii membri, exista o prezentare detaliata a programului Flying Blue cu diferite avantaje, explicate in videoclipuri si tutoriale.