Aproape 30 de manageri si antreprenori incep cursurile programului EMBA University of Hull din Cluj Napoca

2019-02-07
Aproape 30 de manageri si antreprenori incep cursurile programului EMBA University of Hull din Cluj Napoca

A cincea generatie de cursanti incepe programul EMBA University of Hull, singura scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca. Startul cursurilor este in 7 februarie a.c., cu modulul Induction, sustinut de Dr. Nicholas Snowden, director MBA in cadrul University of Hull al acestui EMBA.

 

Cei aproape 30 de manageri si antreprenori care vor studia la EMBA lucreaza in domenii precum: financiar-bancar, IT&C, energie, dezvoltare imobiliara, comert online, inginerie, consultanta, tehnica medicala, constructii, industria alimentara etc. si provin din Romania si din alte tari. Media de varsta a acestora este 33 de ani, iar cea a anilor de experienta in management, de 8 ani. Doi dintre cursanti sunt bursieri, acestia obtinandburse integrale, fiecare a cate 15.000 euro, oferite de trei dintre partenerii fondatori ai scolii de business, Banca Transilvania, Electrogrup si SIF Moldova.

 

Dr. Andrew Taylor, director EMBA University of Hull din Cluj-Napoca, declara:

Anul acesta aniversam 5 ani de la lansarea programului de EMBA, perioada in care peste 100 de studenti au urmat cursurile scolii noastre de business. Am reusit sa atragem persoane extrem de talentate care activeaza in companii care produc impact si valoare pe piata din Romania si nu numai. Studentii nostri s-au afirmat si pozitionat in scurt timp in randul celor mai performante grupe de EMBA cu care lucram la nivel mondial. Acest succes se datoreaza intr-o mare masura colaborarii si implicarii mediului de afaceri din Cluj si a comunitatii academice in construirea unui parteneriat solid. Dorim sa consolidam si sa dezvoltam acest parteneriat in anii care vin.

 

Incepand cu acest an, EMBA University of Hull din Cluj-Napoca ofera posibilitatea de a urma una dintre cele doua specializari, General EMBA si Tech EMBA. Modulele cuprind cursuri despre management general, mediul international de afaceri, consultanta, managementul proiectelor si economie, respectiv despre managementul infrastructurii, securitate cibernetica, managementul sistemelor software si inovatie.

 

EMBA-ul are dubla acreditare internationala: MBA (The Association of MBAs) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Cursurile se desfasoara pe parcursul a doi ani si sunt sustinute de profesori britanici de la University of Hull.

 

Scoala de business din Cluj-Napoca a fost lansata in 2015 de University of Hull din Marea Britanie, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup. Transilvania Executive Education, organizatia care deruleaza programul in Romania, este sprijinita in acest demers de Camera de Comert Romano-Britanica (BRCC), Camera de Comert Romano-Olandeza (NRCC), Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si de Emerson.

Transilvania Executive Education

 

Contact presa:

Universitatea Babes-Bolyai: laura.irimies@ubbcluj.ro

Universitatea Tehnica: mirela.botan@staff.utcluj.ro

Banca Transilvania: laura.petrehus@btrl.ro