Aproape 900 de participanti la intalnirea cu Moise Guran, in Cluj-Napoca

Comunicat de presa 2014-04-07

Aproape 900 de persoane au participat la evenimentul "Antreprenori pe scena. Pentru studenti", organizat de Banca Transilvania si de Clubul Intreprinzatorului Roman, in 5 aprilie, in Cluj-Napoca. Invitatul a fost jurnalistul Moise Guran; acesta prezinta pastila economica Biziday, la Europa FM, realizeaza emisiunea Biziday la TVR si este unul dintre autorii blogului cu profil economico-financiar, Biziday.ro.

 

Moderatorul a fost Tiberiu Moisa, Director Executiv Retea si Business Development in cadrul Bancii Transilvania si presedinte al Clubului Intreprinzatorului Roman.

 

"Antreprenori pe scena. Pentru studenti" este o initiativa a Bancii Transilvania si cuprinde evenimente dedicate in special studentilor, organizate in Cluj-Napoca si in Bucuresti. De fiecare data este invitata o personalitate dintr-un anumit domeniu, cu spirit antreprenorial, banca propunand astfel  studentilor experiente provocatoare de invatare. Pana acum, invitatii  au fost: Mugur Ciumageanu – Psihoterapeut, Sergiu Biris – fondatorul siteurilor Trilulilu si Zonga, Octavian Radu – fondator RTC Holding, Tudor Giurgiu – regizor si producator si Andrei Postoaca – fondator si CEO al companiei Clintelica.