Azi incepe competitia pentru trei burse la Executive MBA University of Hull in valoare totala de 30.000 de euro

Comunicat de presa 2020-06-26
Azi incepe competitia pentru trei burse la Executive MBA University of Hull in valoare totala de 30.000 de euro

 

  • BT continua sa sustina educatia la scolile de business internationale din Romania
  • Bursa BT Roberto Marzanati acopera taxa de scolarizare pentru cei doi ani de studiu
  • Cursurile incep in 30 iulie a.c.

O noua competitie pentru burse de studiu la Executive MBA University of Hull, dublu acreditat international, incepe azi. Sunt trei burse in valoare totala de 30.000 de euro, oferite de Banca Transilvania – unul dintre fondatorii scolii de business si de SIF Moldova – unul dintre partenerii MBA-ului. Competitia este pentru persoanele care doresc sa urmeze un program MBA 100% britanic, organizat in Cluj-Napoca, cu profesori internationali. Candidatii trebuie sa aiba cel putin 3 ani experienta in management si sa cunoasca limba engleza la nivel avansat.


Banca ofera Bursa BT Roberto Marzanati, in valoare de 15.000 de euro, care acopera integral taxa de studii pentru cei doi ani, iar SIF Moldova, doua burse, fiecare in valoare de 7.500 de euro.


Etapele competitiei sunt urmatoarele:

  • 26 iunie – 12 iulie: Completarea formului de inscriere in competitie disponibil pe site-ul MBA-ului si trimiterea acestuia impreuna cu urmatoarele documente pe adresa office@teecluj.ro: CV in limba engleza/link spre profilul de LinkedIn; scrisoare de recomandare, in engleza, din partea unui partener de business sau a unui angajator, care sa contina datele de contact ale persoanei care face recomandarea si antetul companiei/instutitiei reprezentate;
  • 13 - 19 iulie: Evaluarea candidatilor
  • 20 iulie: Anuntarea castigatorului bursei prin newsroom BT, pe site-ul EMBA University of Hull (Romania) si social media.

Programul Executive MBA University of Hull consta in 12 module despre managementul general al unei afaceri, cursurile abordand teme variate, precum: gandire sistemica, marketing, mediul international de afaceri, consultanta si managementul proiectelor, contabilitate, managementul resurselor umane, comportament organizational, leadership etc. Diploma de absolvire este internationala si acordata de University of Hull. 


Cursuri online

Pentru noua generatie de cursanti din care vor face parte si bursierii cursurile incep in 30 iulie, in Cluj-Napoca. In functie de evolutia pandemiei, University of Hull este pregatita sa predea online toate cursurile.


In ultimele luni, cursantii actuali ai programului au avut cursuri exclusiv online, precum si o serie de webinarii cu invitati internationali.


Din 2015, de cand a fost lansata scoala de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, au absolvit programul 100 de cursanti, iar in prezent studiaza peste 30 de manageri si antreprenori. Programul este derulat in Romania prin intermediul Asociatiei Transilvania Executive Education, organizatie non-profit care reuneste Universitatea Hull, Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Este sustinut de Banca Transilvania, Electrogrup si Emerson.


Roberto Marzanati (1950 – 2016) a facut parte din Consiliul de Administratie BT timp de 15 ani, incepand cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult in succesul bancii, la care a contribuit cu experienta si know-how. In semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA ii poarta numele.