Stiri

Banca Transilvania şi Victoriabank lansează Victoriabank Club pentru antreprenorii din Republica Moldova

BT in Republica Moldova2019-04-17
Banca Transilvania şi Victoriabank lansează Victoriabank Club pentru antreprenorii din Republica Moldova

                                   ● Premiera in Republica Moldova: program de educatie antreprenoriala  ●

Banca Transilvania extinde in Republica Moldova initiativa BT Clubsi lanseaza Victoriabank Club impreuna cu Victoriabank. Acesta este un progam de dezvoltare personala si profesionala destinat antreprenorilor si inseamna traininguri, conferinte, consultanta si networking.

 

La intalnirile Victoriabank Club participantii vor avea ocazia sa afle mai multe despre management, start-up-uri, motivarea echipei, vanzari, marketing, dar si despre diferite solutii destinate dezvoltarii afacerii. Trainingurile vor fi sustinute de persoane din echipa Victoriabank, Banca Transilvania si BERD, precum si de traineri specializati pe diferite domenii.

 

“Lansarea Victoriabank Club vine datorita experientei deosebite pe care Banca Transilvania o are in Romania cu BT Club. Povestea a inceput acum 13 ani, in Cluj-Napoca, iar pasiunea pentru educatie si convingerea ca educatia transforma oamenii – inclusiv antreprenorii – a fost la baza energiei initiale inclusiv atunci. Cei care incep sau fac afaceri au o anumita forma de curaj, iar noi putem ajuta cu educatia, care, la randul ei transforma curajul in business sustenabil. In Romania am construit in timp o comunitate frumoasa, cu peste 25.000 de membri. Au fost peste 1.000 de evenimente educationale in 60 de localitati, la care au participat peste 55.000 de persoane. Ne bucuram sa extindem povestea de succes in Republica Moldova pentru ca fiecare antreprenor sustinut inseamna indeplinirea misiunii noastre de a sustine spiritul antreprenorial si, de fapt, curajul”. – declara Tiberiu Moisa, Director General Adjunct, Banking pentru IMM, Banca Transilvania, membru al Consiliului de Administratie la Victoriabank si unul dintre initiatorii clubului in Romania si Republica Moldova.

 

Lansarea Victoriabank Club este o premiera pe piata bancara din Republica Moldova si face parte din initiativele Bancii Transilvania, investitor in Victoriabank, destinate antreprenorilor  locali. Un prim pas in aceasta directie a fost facut in 2018, cand Victoriabank s-a adresat cu un produs specific companiilor de tip start–up si cu o abordare mult mai deschisa pentru comapniile mici si mijlocii. Victoriabank crede in antreprenoriat si in sustinerea acestuia. Suntem siguri ca programul de educatie financiara se va bucura de succes, iar clientii vor aprecia noua abordare: Victoriabank ofera clientilor mai mult decat produse si servicii bancare.” – afirma Bogdan Plesuvescu, Presedinte, Victoriabank.

 

Inscrierea firmelor in Victoriabank Club se face online, gratuit. Tot pe siteul Victoriabank antreprenorii se pot informa cu privire la calendarul cursurilor si se pot inscrie, tot gratuit, la acestea. Cursurile vor fi organizate in orase diferite din Republica Moldova – cum sunt Chisinau, Balti si Cahul. Primele cursuri organizate de Victoriabank Club vor avea loc in mai si iunie a.c., iar subiectele vor fi Managementul financiar si Managementul fluxului de numerar.

 

Banca Transilvania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare sunt actionarii majoritari ai Victoriabank, iar impreuna, din ianuarie 2018, si-au propus sa contribuie la sustinerea antreprenorilor si economiei Republicii Moldova.

 

Banca Transilvania & Victoriabank

 

 

Despre Banca Transilvania si Victoriabank

Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania, cu peste 16% cota de piata. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business – retail, IMM si Corporate. BT are peste 3 milioane de clienti, 8.000 de angajati si peste 500 de sedii in 180 de localitati. Ca banca a oamenilor intreprinzatori, misiunea Bancii Transilvania este sustinerea mediului de afaceri din Romania, oriunde si oricand. BT este singurul brand bancar romanesc din clasamentul Brand Finance Banking 500, aparut in 2019 si este cel mai valoros brand bancar romanesc in classamentul Brand Finance 2018 si 2017.

 

Victoriabank este a treia cea mai mare banca din Republica Moldova. Are peste 620.000 de clienti, 100 de sedii si 1.300 de angajati. Este prima institutie bancara comerciala infiintata in Moldova, in anul 1989. Ca actionari si parteneri strategici la Victoriabank, Banca Transilvania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare doresc sa contribuie la continuarea cresterii Victoriabank si la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)