Banca Transilvania, in Baneasa Shopping City: design modern, self banking si oferte exclusive

Comunicat de presa 2015-03-09
Banca Transilvania, in Baneasa Shopping City:  design modern, self banking si oferte exclusive

Banca Transilvania se extinde in Bucuresti, prin deschiderea, in 10 martie a.c., in Baneasa Shopping City, a Agentiei Galeria Feeria, locatie cu un concept nou si dotari de ultima generatie.

 

Agentia ofera, de asemenea, servicii de self banking, iar datorita automatului bancar multifunctional se pot realiza inclusiv depuneri de bani in cont. Odata cu deschiderea acestei agentii, Banca Transilvania lanseaza conceptul de BT Mall Banking, care cuprinde 4 componente: sedii BT cu un  design nou, self banking, oferte exclusive si tehnologie de ultima generatie.

 

Automatul bancar multifunctional cu care este dotata agentia permite depuneri – in timp real - in lei si valuta pentru persoane fizice, ridicari de numerar in lei, transfer de bani Western Union si, in curand, plata utilitatilor, schimb valutar, depuneri de numerar pentru persoane juridice si transfer de bani intre conturi. Ecranul touch screen permite accesarea simulatorului de credite; aplicarea online la produsele si serviciile BT; adresarea de intrebari pe subiecte financiar-bancare adresate echipei Bancii Transilvania, prin intermediul platformei digitale „Intreb Banca Transilvania”, precum si accesarea informatiilor despre cursul valutar sau despre unitatile BT. In cadrul agentiei bancii din Baneasa Shopping City clientii beneficiaza, de asemenea, de internet wireless.

 

Mai mult decat atat, in perioada 10-31 martie a.c., Agentiei BT Galeria Feeria ofera, in exclusivitate,  discount-uri la imprumuturile imobiliare/ipotecare si la cele de nevoi personale, acordate in lei; la cardurile de cumparaturi si de calatorii, precum si la BT24 Internet Banking si Mobile Banking. Programul este de 12 ore/zi, de la ora 10 la 22, zilnic.

 

In Bucuresti, BT are o echipa formata din 1.100 de angajati, aproximativ 220.000 de clienti activi si 77 de sedii. La nivel national, Banca Transilvania are una dintre cele mai extinse retele de sucursale si agentii, cu aproape 550 de locatii, dintre care 20 se afla in centre comerciale.