Banca Transilvania lanseaza impreuna cu clientii Direct La Tine, hub online pentru cumparaturi de acasa

INFO-COVID 2020-04-08
Banca Transilvania lanseaza impreuna cu clientii Direct La Tine, hub online pentru cumparaturi de acasa

 

Ne-a venit o idee prin care sa ajutam cat mai mult in perioada aceasta. Acum dorim sa ii ajutam si pe clientii nostri antreprenori, si romanii in general, in sensul sa ii punem in legatura, sa se cunoasca, sa isi faca bine unii altora. Si, pentru ca online se pot face multe, de azi inainte se pot face cumparaturi prin siteul BT, unde promovam clienti IMM care livreaza produse. 

 

#Directlatine este locul in care pot fi comandate cele necesare pentru acasa: alimente, mancare gatita, produse bio. Sunt aproape 50 de magazine romanesti. Comunitatea aceasta e doar un inceput si creste. Unele magazine au livrari locale, in anumite orase sau in toata tara. Recomandam ca plata sa fie cu cardul, fie online, fie la POS-urile curierilor. 

 

“Prin aceasta idee facem inca un pas spre clienti si romani, pentru a le usura trecerea prin aceasta perioada. Este modul BT de a incuraja si in acest mod solidaritatea, de a ramane alaturi de clienti”, Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing si Comunicare, Banca Transilvania.

 

Multe dintre firmele hub-ului nostru le cunoastem din faza de idee. Ii stim pe antreprenorii din spatele lor. Le stim provocarile, povestile. Iar povestile acestea trebuie sa mearga mai departe. Pentru ca #suntemceeacefacem, vrem sa le ramanem alaturi si sa mergem mai departe impreuna.

 

Ce mai aduce nou, diferit, #Directlatine? Aici nu exista concurenta. Doar #solidaritate.

 

#CurajRomania #Facemsafiebine