Banca Transilvania lanseaza optiunea picture cards pentru cardurile Visa Electron si MasterCard Mondo

Comunicat de presa 2015-07-01
Banca Transilvania lanseaza optiunea picture cards pentru cardurile Visa Electron si MasterCard Mondo

● Cardul bancar devine cardul cu amintiri ●

 

Banca Transilvania lanseaza optiunea picture cards pentru personalizarea cardurilor de debit Visa Electron si MasterCard Mondo, ambele in varianta contactless. Prin aceasta noutate, banca se adreseaza persoanelor care au cel putin 14 ani si care isi doresc un produs bancar unic, cu un design creat chiar de ele.

 

Imaginea cardului poate fi selectata din arhiva personala sau din galeria BT. Un selfie reusit, o poza cu prietenii sau cu familia, un peisaj din vacanta, o fotografie cu prima masina, de la aniversare sau de la absolvire – fiecare poate aparea pe cardurile BT Visa Electron sau MasterCard Mondo. Cardul bancar devine astfel cardul cu amintiri.

 

Ambele carduri pot fi folosite in tara si in strainatate, pentru primirea bursei sau a salariului, pentru plata cumparaturilor la comercianti sau online, respectiv a facturilor la bacomatele BT. Desi sunt carduri de debit, cu ajutorul lor poate fi imprumutata o suma de pâna la sase ori valoarea veniturilor lunare eligibile, pâna la 5.000 de euro. Pentru aceste carduri, banca nu percepe comision de administrare ori pentru folosirea la cumparaturi, iar comisionul de emitere este de 50 de lei.

 

5 pasi pentru a aplica online:

  • accesare http://www.bancatransilvania.ro/cardultau/
  • alegerea tipului cardului – BT Visa Electron sau MasterCard Mondo
  • incarcarea unei imagini dintre cele personale sau selectarea unei poze din Galeria BT
  • completarea datelor personale
  • confirmarea informatiilor; finalizarea aplicarii

 

Dupa aplicare, clientii vor primi un email din partea BT, pentru validarea solicitarii, precum si un mesaj cu designul final al cardului. Un astfel de card este emis de Banca Transilvania in aproximativ o saptamâna, iar persoana care a aplicat va fi informata printr-un SMS ca Visa Electron sau MasterCard Mondo personalizat este emis.

 

BT Visa Electron, cardul-campion al bancii in 2014

Anul trecut, Banca Transilvania a emis cele mai multe carduri de debit din intreaga piata autohtona,  si anume peste 300.000 de carduri BT Visa Electron. Acesta a fost cel mai folosit card pentru plati la comercianti: cu un numar de peste 22 de milioane de tranzactii comerciale si un volum de 2.284,74 milioane lei in 2014, acesta a fost declarat de NOCASH „Cardul de cumparaturi al anului”.

 

2014 a fost cel mai bun din istoria BT privind activitatea de carduri, având in vedere rezultatele obtinute pe partea de emitere si volume tranzactionate, cele mai bune din piata de profil.