Banca Transilvania, pentru al treilea an consecutiv, in Top Social Brands, realizat de revista BIZ

Comunicat de presa 2015-05-15
Banca Transilvania, pentru al treilea an consecutiv, in Top Social Brands, realizat de revista BIZ

BT se regaseste, si in 2015, pentru al treilea an consecutiv, in Top Social Brands. Topul realizat de revista Biz reuneste cele mai active 75 de branduri in social media din Romania.

 

In analizarea brandurilor au fost evaluate promovarea in social media: blog; campanii derulate pe bloguri; pagini social media si campanii derulate in acestea (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google +, Youtube, Pinterest, Wikipedia, Instagram); site-uri cu continut generat de utilizatori; sustinerea unor evenimente dedicate mediilor sociale; activitatile de customer care prin intermediul social media si actiuni de sustinere a campaniilor din social media pe TV sau alte medii traditionale.

 

Banca Transilvania este prima banca din Romania care are pe site o platforma de Social Media Newsroom, care integreaza atat comunicarea noutatilor de pe site, cat si social media: Facebook, LinkedIn, Twitter, Wikipedia, YouTube, Google+,  Pinterest.  In plus, BT propune Intreb Banca Transilvania, o platforma online, deschisa, care permite oricui sa caute raspunsuri la intrebari din domeniul financiar- bancar.