Banca Transilvania se extinde in Italia, in ianuarie 2014

Comunicat de presa 2013-10-16

Banca Transilvania va deschide o sucursala in Roma, in luna ianuarie 2014, fiind in curs obtinerea formalitatilor necesare.

 

Decizia extinderii Bancii Transilvania in Italia are la baza numarul mare de romani din Roma: aproximativ 200.000, respectiv circa 10.000 de companii ale reprezentantilor comunitatii romanesti din zona.

 

Clientii BT Italia - persoane fizice si companii - vor avea la dispozitie intreaga oferta a bancii: depozite, credite, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, carduri, serviciul SMS Alert, posibilitatea achitarii facturilor pentru furnizorii din Romania, transferuri de bani Western Union etc. Pe langa cele mentionate, viitorii clienti vor beneficia inclusiv de pachete de produse dedicate. Programul va fi de luni pana sambata, astfel: luni-vineri, in intervalul 8 – 16.30, iar sambata, de la 8.30 la 11.30.

 

Tot referitor la prezenta Bancii Transilvania pe piata internationala, BT a luat decizia inchiderii activitatii sale din Cipru incepand cu  1 decembrie a.c., conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu.