Banca Transilvania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, parteneriat pentru sustinerea sportivilor romani la Jocurile Olimpice

Comunicat de presa 2022-01-13
Banca Transilvania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, parteneriat pentru sustinerea sportivilor romani la Jocurile Olimpice

Banca Transilvania (BT) si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) au semnat astazi, la Casa Olimpica din Bucuresti, un parteneriat prin care BT a devenit Partener Oficial - Banca Oficiala a Echipei Olimpice - ”Team Romania”.

Parteneriatul are ca obiectiv sustinerea performantei si sportivilor romani participanti la Jocurile Olimpice si la celelalte competitii desfasurate sub semnul cercurilor olimpice. Parteneriatul se va desfasura pe parcursul a trei ani.

Este, inainte de toate, un parteneriat pentru Romania, pentru sportul romanesc, pentru vizibilitatea si onoarea Romaniei in lume, de aceea suntem onorati de aceasta asociere. Sportivii nostri sunt modele pentru oameni, dar si ambasadori ai tarii noastre in lume. Ii felicitam si ne bucuram sa le fim alaturi. Contributia Bancii Transilvania trece de dimensiunea financiara prin proiectele comune, destinate educatiei prin sport si incurajarii performantei sportive”, afirma Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Conteaza enorm sa stim ca romanii sunt alaturi de romani, ca avem alaturi oameni si companii romanesti care impartasesc aceleasi valori cu noi, care apreciaza, in orice situatie, efortul si daruirea Echipei Olimpice - ”Team Romania”. Excelenta, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipa si, nu in ultimul rand, Mandria Nationala, sunt valorile pe care le impartasim si care completeaza misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, intr-o societate moderna. O companie romaneasca de top se alatura Echipei Olimpice – ” Team Romania”, care reprezinta excelenta in sport. Ne onoreaza si suntem mandri sa anuntam astazi un nou membru al Team Romania! Multumim, Banca Transilvania! Vom cladi parteneriatul cu responsabilitate pentru calatoria noastra comuna!”, declara Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Pe langa reprezentanti ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si ai Bancii Transilvania, la eveniment au participat, de asemenea, medaliati olimpici.