Banca Transilvania si Metropolitan Life, parteneriat care aduce avantaje clientilor BT

Comunicat de presa 2016-02-22
Banca Transilvania si Metropolitan Life, parteneriat care aduce avantaje clientilor BT

Banca Transilvania si Metropolitan Life, una dintre cele ma mari companii de asigurari de viata din lume, au incheiat un parteneriat strategic, care aduce avantaje clientilor BT, si anume:

  • Cei care incheie contracte de credit de consum pot beneficia de asigurare de viata Metropolitan Life;
  • Cei care au conturi de economii pentru copii KidCONT pot opta pentru asigurarea de viata Dr. Kid;
  • Cei care au cont curent deschis la BT pot opta pentru asigurare de viata cu beneficii in caz de situatii neprevazute.  

 

Asigurarea Metropolitan Life oferita celor care iau un credit de consum ofera protectie financiara clientului Bancii Transilvania si familiei acestuia pentru soldul imprumutului, in cazul unui eveniment fatal determinat de imbolnavire sau de accident. De asemenea, in cazul pierderii involuntare a locului de munca – pentru angajati -  sau a incapacitatii temporare de munca (pentru persoane fizice autorizate), asigurarea acopera ratele de credit pentru o perioada de maxim 12 luni.

 

Dr. KID este asigurarea de viata cu beneficii pentru sanatatea copiilor, asociata depozitului pentru copii KidCONT de la Banca Transilvania. Asigurarea ofera protectie financiara 24 de ore din 24 si acopera o serie de evenimente nedorite: fracturi, arsuri, spitalizare sau interventii chirurgicale. Totodata, Dr.KID ofera protectie financiara in caz de invaliditate si diagnosticare cu o afectiune grava. Optional, asigurarea poate fi extinsa si pentru parintele titular al contractului in cazul decesului acestuia sau a invaliditatii provocate de un accident. Protectia oferita in cazul unui eveniment nedorit intamplat parintelui ajunge pana la 120.000 lei si poate reprezenta un ajutor financiar substantial pentru copil. Suma lunara de plata pentru asigurarea Dr. KID este stabilita in functie de pachetul ales si protectia oferita, fiind cuprinsa intre 48 si 134 de lei.

 

In Romania, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piața de asigurari de viata. Aproape 2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.