BT a inaugurat Sucursala Italia, in prezenta Excelentei Sale, dna Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia

2014-02-06

Banca Transilvania a inaugurat oficial, in 6 februarie a.c., Sucursala BT Roma. Evenimentul a inceput cu momentul taierii panglicii de catre Excelenta Sala, doamna Dana Constantinescu – Ambasadorul Romaniei in Italia, dl Horia Ciorcila – Presedintele Consiliului de Administratie BT, dl Roberto Marzanati – Vicepresedintele Consiliului de Administratie si dl Omer Tetik – directorul general al bancii. Gazda evenimentului a fost dl Vasile Puscas, membru al Consiliului de Administratie BT, Negociator-Sef al Romaniei cu Uniunea Europeana in perioada 2000 – 2004, profesor si diplomat.

 

In cadrul discursului sustinut cu aceasta ocazie, dl Horia Ciorcila a declarat: "Ideea extinderii bancii noastre in Roma s-a nascut anul trecut, in primavara. Aceasta a fost primita cu entuziasm de toata lumea – de la actionari la angajati. Iata ca, la cateva luni de la acel moment, vedem ca ideea s-a materializat. Speram ca in Italia sa avem succesul din Romania. Sa fie intr-un ceas bun!". De asemenea, dl Omer Tetik a afirmat, in cadrul discursului sau:  "Italia este o piata noua pentru noi, o provocare. Romanii de aici au, de acum inainte, prin Banca Transilvania, banca lor".

 

Banca s-a bucurat, la inaugurare, de prezenta unor oficialitati locale, colaboratori, clienti – romani si italieni. De asemenea, la eveniment a participat o parte din conducerea BT.

 

Mesajul dnei Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia, in cadrul Guest Book-ului evenimentului, este urmatorul: "Bun venit la Roma si mult succes primei banci romanesti in Italia, Banca Transilvania. Afaceri cat mai profitabile pentru banca, pentru clientii romani si cei italieni".

 

Banca Transilvania este singura banca romaneasca din Italia. Prin sucursala sa deschisa in Roma, pe Via Baldo degli Ubaldi, nr. 184 B, se adreseaza in special romanilor – persoane fizice si companii.

 


 

Stire pe siteul Ambasadei Romaniei in Italia: Banca Transilvania isi deschide o sucursala la Roma

 

Cateva dintre articolele aparute in presa, cu acest subiect: