BT, de trei ori premiata la Gala Mastercard Bank of the Year 2019

2019-04-01
BT, de trei ori premiata la Gala Mastercard Bank of the Year 2019

Banca Transilvania a obtinut trei premii la Gala Mastercard Bank of the Year, pentru aplicatia BT Pay, pentru sustinerea antreprenorilor, precum si pentru popularitate.

 

Competitia, organizata de Mastercard in parteneriat cu publicatia Wall-street.ro, are ca obiectiv, an de an, recunoasterea meritelor si realizarilor industriei financiar-bancare si non-bancare din Romania. Aceasta premiaza excelenta persoanelor din aceste domenii, precum si produsele si serviciile performante.

 

In acest an, evenimentul a avut loc in 28 martie a.c., in Bucuresti, iar banca a fost reprezentata de Omer Tetik – Director General, Gabriela Nistor – Director General Adjunct Retail Banking si de Oana Ilas – Director Coordonator, Directia Dezvoltare si Management Produse Retail. 

 

Premiile primite de Banca Transilvania sunt urmatoarele:

  • BT Pay, Aplicatia Mobila a Anului

BT Pay esteprima aplicatie de tip wallet lansata in Romania, pe piata din ianuarie 2018. In prezent, aceasta are aproximativ 200.00o de utilizatori si 12 functionalitati care ajuta la gestionarea facila, non-stop, cu ajutorul telefonului, a cardurilor si a banilor, cum sunt: plati contactless, transfer de bani, urmarirea pe categorii a cumparaturilor etc. In trimestrul IV 2018, comparativ cu trimestrul III, numarul platilor cu telefonul la comercianti si al transferurilor de bani intre utilizatorii aplicatiei este +35%, iar volumele de tranzactii, +50%.

 

  • BT, Instituția Financiară pentru IMM-uri

Aproximativ 290.000 de clienti IMM si Microbusiness lucreaza cu Banca Transilvania. In 2018, au fost acordate 19.400 de credite acestor tipuri de antreprenori. Zona de IMM si Microbusiness a atins 4,7 miliarde lei sold de credite la finalul anului trecut, comparativ cu 4,3 miliarde lei, la finele lui 2017. Incluzand soldurile preluate ca urmare a fuziunii  BT - Bancpost, sunt 5 miliarde credite in sold la final de 2018, ceea ce inseamna o crestere de 16% fata de 2017. Ca banca a oamenilor intreprinzatori, BT se implica, de asemenea, in educatia financiara si antreprenoriala a romanilor, cateva dintre initiativele dedicate antreprenorilor fiind urmatoarele: BT ClubBT Store si Bucurestiul Intreprinzator.

 

  • Banca Transilvania, Cea mai Populara Bancă

Premiul acesta a fost stabilit pe baza unui sistem de cross-voting, rezultatul reprezentand media dintre preferintele consumatorilor pe canalele online si cele ale juriului competitiei.

 

#bankoftheyear #mastercard #bancatransilvania #BTPay