BT, in Top 100 cele mai valoroase companii din Romania

Comunicat de presa 2016-11-25
BT, in Top 100 cele mai valoroase companii din Romania

Banca Transilvania se afla pe locul 9 in Top 100 cele mai valoroase companii din Romania. Clasamentul este realizat, de 11 ani, de Ziarul Financiar si de BT Capital Partners, iar editia din acest an a fost publicata in 24 noiembrie.

 

Rezultatele BT pe primele 9 luni confirma trendul pozitiv al inceputului de an si bugetul pe 2016. Veniturile operationale ale Bancii Transilvania au ajuns la 2.125,4 milioane lei, iar profitul net, la 657 milioane lei. La nivelul Grupului Financiar Banca Transilvania, veniturile operationale au ajuns la 2.240,4 milioane lei, iar profitul net, la 698 milioane lei. Activele bancii sunt de 48,14 miliarde lei, creditele nete insumeaza 26,4 miliarde lei, iar resursele atrase de la clienti, 39 miliarde lei. Banca Transilvania continua dezvoltarea la nivel de grup financiar impreuna cu subsidiarele, care au o dinamica pozitiva in cadrul pietelor in care au activitate: investment banking, leasing, investitii mobiliare, leasing operational, consumer finance etc.  

 

Cele mai valoroase companii din Romania au fost evaluate, in total, la 60,5 mld euro, in crestere cu 5% fata de anul trecut.

 

BT Capital Partners este companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania si ofera companiilor locale cu potential investitional gama completa de servicii specializate: consultanta pentru fuziuni si achizitii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finantare complexe si consiliere strategica de management in cele doua centre operationale din Cluj-Napoca si Bucuresti.