BT lanseaza in premiera pe piata romaneasca plata cu wallet MasterPass

Comunicat de presa 2015-05-13
BT lanseaza in premiera pe piata romaneasca plata cu wallet MasterPass

BT a incheiat un acord cu Mastercard si Romcard pentru procesarea de plati online prin portofelul digital (Wallet), integrat cu solutia Masterpass, la comerciantii parteneri BT. Companiile care folosesc servicii de e-commerce de la BT vor beneficia de noua tehnologie de plata online pe paginile lor de internet.

 

Persoanele care folosesc wallet-uri integrate cu solutia MasterPass, isi vor inregistra cardurile in aplicatie, avand astfel datele salvate in siguranta, online. Astfel, ei trebuie doar sa acceseze butonul “Cumpara cu MasterPass” de pe site-urile a sute de comercianti parteneri BT si sa se identifice in aplicatia de tip Wallet. Plata se realizeaza simplu si rapid, fara a mai fi necesara introducerea datelor cardurilor bancare.

 

Marius Flore, Director canale electronice Banca Transilvania, declara: „Ne bucuram sa fim primii pe piata romaneasca in ceea ce priveste lansarea solutiei de plata MasterPass. Noua optiune de plata existenta la nivelul comerciantilor online cu care colaboreaza Banca Transilvania este un pas inainte in ceea ce priveste platile electronice. Practic, prin acest serviciu este redus considerabil timpul alocat platii online cu cardul, fara sa mai fie nevoie de introducerea datelor cardului la fiecare plata.”

 

Banca Transilvania a fost desemnata “Banca anului in e-commerce 2014”,  pentru rezultatele obtinute. BT a inregistrat anul trecut: cel mai mare volum de tranzactii online din piata bancara romaneasca, cel mai ridicat numar de comercianti (magazine online) din tara si cel mai insemnat numar de carduri inrolate in comert securizat e-commerce (3DSecure).