Stiri

BT revine in cursul lunii aprilie cu informatii pentru clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni (update info 30 aprilie)

Comunicat de presa2018-04-10
BT revine in cursul lunii aprilie cu informatii pentru clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni (update info 30 aprilie)

Update info 30 aprilie: BT si Bancpost vor face publica oferta pentru clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni la inceputul lunii mai a.c., asa incat un numar cat mai mare dintre acestia sa aiba acces la informatii, avand in vedere mini-vacanta de 1 Mai.

 

Banca Transilvania va reveni pana la finalul lunii aprilie cu informatii pentru clientii Bancpost care au imprumuturi in franci elvetieni.

 

BT a inceput analiza informatiilor referitoare la cei aproximativ 3.000 de clienti Bancpost cu credite in franci elvetieni, in contextul in care a devenit proprietar al Bancpost (99,15%) in aprilie a.c. Varianta de conversie va tine cont inclusiv de evolutia cursului francului elvetian din ultimii ani, avand in vedere aprecierea leului fata de acesta cu aproximativ 7% in mai 2015 - martie 2018.

 

Echipe de la cele doua banci vor lucra impreuna pentru gasirea solutiilor care sa fie in sprijinul clientilor Bancpost cu imprumuturi in respectiva valuta, pentru o colaborare pozitiva, pe termen lung.

 

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)