Stiri

BT Capital Partners intermediaza listarea Chronos Curier pe piata AeRO

Comunicat de presa2015-06-22
BT Capital Partners intermediaza listarea Chronos Curier pe piata AeRO

BT Capital Partners, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, este consultantul autorizat pentru listarea Chronos Curier pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, destinata start-up-urilor si IMM-urilor. Actiunile Chronos Curier pot fi tranzactionate incepand cu 22 iunie a.c.

 

Chronos Curier este o companie de curierat rapid intern, cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2008. Ofera servicii de livrare door-to-door la nivel national. In proportie de 70%, afacerea este bazata pe livrari business-to-business. Compania are peste 70 de angajati si 300 de colaboratori la nivel national. In functie de cota de piata, se afla in top 5 companii de curierat cu capital autohton.

 

Ce inseamna piata AeRO?

 

AeRO este un sistem alternativ de tranzactionare, o oportunitate pentru fimele mici si mijlocii cu potential de dezvoltare care au nevoie de finantare si care vor sa foloseasca avantajele pietei de capital.

 

Piata AeRO a fost creata de Bursa de Valori Bucuresti pentru a permite companiilor acces la finantare si la listare, rapid si facil. In acelasi timp, ofera investitorilor expunere pe companii in crestere, aflate la inceput de drum.

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)