BT Capital Partners intermediaza listarea Chronos Curier pe piata AeRO

Comunicat de presa 2015-06-22
BT Capital Partners intermediaza listarea Chronos Curier pe piata AeRO

BT Capital Partners, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, este consultantul autorizat pentru listarea Chronos Curier pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, destinata start-up-urilor si IMM-urilor. Actiunile Chronos Curier pot fi tranzactionate incepand cu 22 iunie a.c.

 

Chronos Curier este o companie de curierat rapid intern, cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2008. Ofera servicii de livrare door-to-door la nivel national. In proportie de 70%, afacerea este bazata pe livrari business-to-business. Compania are peste 70 de angajati si 300 de colaboratori la nivel national. In functie de cota de piata, se afla in top 5 companii de curierat cu capital autohton.

 

Ce inseamna piata AeRO?

 

AeRO este un sistem alternativ de tranzactionare, o oportunitate pentru fimele mici si mijlocii cu potential de dezvoltare care au nevoie de finantare si care vor sa foloseasca avantajele pietei de capital.

 

Piata AeRO a fost creata de Bursa de Valori Bucuresti pentru a permite companiilor acces la finantare si la listare, rapid si facil. In acelasi timp, ofera investitorilor expunere pe companii in crestere, aflate la inceput de drum.