Burse la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

Informatii campanie 2015-09-16
Burse la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

S-a dat startul inscrierilor pentru bursele de studii la EMBA Hull University Business School, pentru a urma cursurile care incep in aceasta toamna. Burselesunt acordate de University of Hull, SIF Moldova, Electrogrup si de Banca Transilvania. Pe langa aceasta campanie, desfasurata inclusiv prin intermediul www.zf.ro, este in plina desfasurare etapa de inscriere si de admitere la scoala de business.

 

Fiecare bursa, in valoare de 15.000 de euro, acopera taxele pentru ambii ani de studiu. Inscrierea pentru aceste burse se realizeaza online (www.ubbee.ro/Burse), iar cerintele sunt urmatoarele:

  • 3 ani de experienta in management, dupa terminarea facultatii;
  • diploma de licenta, obtinuta cu rezultate foarte bune;
  • cunoasterea limbii engleze la nivel avansat;
  • aplicare pana in 12 octombrie a.c.

 

EMBA dublu acreditat international

EMBA Hull University Business School a fost lansat in Cluj-Napoca in februarie a.c. Cursurile sunt sustinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absolvire este internationala. Admiterea, curricula, predarea cursurilor si examinarile sunt dupa modelul britanic, similar scolilor de business deschise de University of Hull in Hong Kong, Singapore, Bahrain si Oman. Din prima generatie de cursanti ai EMBA University of Hull, din Cluj-Napoca, fac parte aproape 30 de persoane din top managementul si middle managementul unor companii din domenii precum: financiar-bancar, energie, comert, inginerie, tehnologie, IT, resurse umane etc.

 

Scoala de business este acreditata international atat de AMBA (The Association of MBAs), cat si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

 

Este a doua campanie de burse din aceasta toamna, la acest EMBA, alte doua burse fiind acordate prin www.biziday.ro.