Cel mai ieftin credit de nevoi personale de pe piata: Practic BT

Informatii campanie 2013-10-17

Banca Transilvania a ieftinit creditul de nevoi personale Practic BT, acordat in lei, acesta fiind acum cel avantajos imprumut de acest fel, de pe piata. Pentru clientii care primesc  veniturile in cont deschis la Banca Transilvania, dobanda fixa este de 9,7% pe an, iar comisionul de analiza a dosarului este zero. In cazul unui credit de 20.000 lei, contractat pe 5 ani, rata lunaraeste de 422 lei, iar DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este de 10,14%. In oferta standard, Practic BT are o dobanda fixa, de 10,7%. Suma maxima acordata este de 20.000 de euro in echivalent in lei, pe o perioadade panala 5 ani.

 

Printre avantajele Practic BT se numara, de asemenea, urmatoarele: avans - zero; comision de gestiune a creditului - zero; destinatia banilor nu trebuie justificata; asigurare de viata oferita gratuit de catre banca, respectiv dobanda fixa pe intreaga perioadaa imprumutului.

 

Pe acest site, Simulator de credite si Posibilitatea de a aplica pentru Practic BT si alte imprumuturi:

 

Prin scaderea dobanzilor la credite, Banca Transilvania creste accesul la imprumuturi si impulsioneazacreditarea. Conform rezultatelor financiare pe primul semestru al acestui an, portofoliul de credite al bancii era preponderent in lei, iar soldul, de 17.724,78 milioane lei, dintre care 64% reprezintaimprumuturi acordate companiilor – in cea mai mare parte, IMM-uri, iar 36% sunt credite acordate persoanelor fizice.