Cel mai nou brand BT, dedicat studentilor: STAR Student

Informatii campanie 2014-10-01
Cel mai nou brand BT, dedicat studentilor: STAR Student

Banca Transilvania lanseaza STAR Student, un pachet de produse si servicii gratuite, dedicate studentilor, care cuprinde urmatoarele:

 

  • cont deschis la Banca Transilvania
  • card de debit, contactless: BT – OmniPass
  • BT24 Student – Internet Banking
  • si asigurare de calatorie in strainatate

 

STAR Student se adreseaza celor cu varsta intre 18 si 26 de ani si care urmeaza o facultate in Romania. Se poate aplica inclusiv online, pe acest site, aici.

 

Detalii:

  • cardul de debit BT–Omnipass este smart, in versiune contactless, asa incat pentru cumparaturile de pana la 100 de lei (sau echivalent), in tara sau in strainatate, nu este nevoie introducerea PIN-ului. In plus, cardul aduce reduceri: mai multe detalii, aici: www.omnipass.ro
  • BT24 Star Student este o varianta de Internet Banking a Bancii Transilvania, dedicata studentilor. Asigura accesul rapid la conturile proprii, posibilitatea de a transfera bani intre conturi si de a face schimb valutar instant, plata facturilor etc.
  • asigurarea de calatorie din pachetul STAR Student acopera urmatoarele, in mod gratuit: cheltuieli medicale de urgenta, intarzierea bagajelor, intreruperea calatoriei etc. Pentru ca o persoana sa beneficieze de aceasta asigurare, este necesara folosirea cardului BT – OmniPass la cumparaturi, cel putin o data, in interval de trei luni inainte ca evenimentul asigurat sa aiba loc.

 

De asemenea, banca pune la dispozitie o metoda usoara si rapida de a primi bani pe cardul BT – OmniPass, prin Internet, cu ajutorul unui card, indiferent ca este un card de la Banca Transilvania sau de la o alta banca. Mai multe detalii aici.