Cine sunt castigatorii burselor TEE Executive MBA

Comunicat de presa 2022-01-10
Cine sunt castigatorii burselor TEE Executive MBA

Bursa BT Roberto Marzanati este de 15.000 de euro

Castigatorul bursei Executive MBA BT Roberto Marzanati este Andrei Chifor, iar castigatorii celor doua burse partiale oferite de Evergent Investments sunt Daniela Suhanea si Dan Stet.

Peste 20 de candidati au concurat pentru una dintre cele trei burse TEE Executive MBA, in valoare totala de 30.000 de euro, oferite de Banca Transilvania (Bursa BT Roberto Marzanati, de 15.000 de euro, acopera integral investitia in programul de studii) si Evergent Investments (doua burse a cate 7.500  de euro).

TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham, este un program 100% britanic, predat la Cluj-Napoca de experti internationali si romani. Diploma de absolvire este oferita de Universitatea Buckingham.

Cei mai noi bursieri TEE Executive MBA:

  • Andrei Chifor, managerul de programe al UAC Europa Baia Mare, cu experienta in vanzari, banking si industria prelucratoare;
  • Daniela Suhanea, CEO franc.agengy, autor al cartii „Cu ce se mananca marketingul?”, publicata in 2021;
  • Dan Stet, director de vanzari si investitii, MTC Romania, cu experienta in management atat in companii romanesti, cat si internationale.

Andrew Taylor, director Transilvania Executive Education si membru in comisia de evaluare a burselor: „Am primit o gama variata de aplicatii din diferite orase din Romania. In fiecare aplicatie, am descoperit oameni de afaceri care muncesc din greu pentru cariera lor, se implica in cauze sociale si contribuie la transformarea comunitatii. Suntem recunoscatori tuturor celor care au aplicat. Ne vom stradui sa rasplatim toate eforturile depuse de cei care au trimis aplicatii in acest an prin dezvoltarea de noi oportunitati educationale pe langa programul Executive MBA.”

Bursierii vor face parte din generatia a opta de cursanti Executive MBA si vor incepe cursurile in februarie a.c.

Prin organizarea acestei noi competitii pentru burse, Banca Transilvania si Evergent Investments continua sa sustina educatia executiva din Romania. Partenerul media a fost, si de aceasta data, Republica.ro.