Clujul Are Suflet: premii pentru performanta scolara si aniversarea “Ciresarilor”

Stire cu suflet 2013-06-28

La final de an scolar, echipa Clujul Are Suflet i-a recompensat, cu premii si diplome, pe 70 dintre tinerii care au gasit la centrul de zi al fundatiei ajutorul de care aveau nevoie pentru a merge mai departe. Acestia au primit recunoasterea implicarii in activitatile fundatiei, precum si a rezultatelor scolare foarte bune. Evaluarea progreselor realizate de acesti adolescenti in perioada anului scolar 2012-2013 a fost facuta de echipa fundatiei, formata din asistenti sociali, psihologi, psihopedagogi si profesori. Intalnirea organizata cu acest prilej a fost un motiv de bucurie si de multumire pentru toti, asa cum se poate vedea si in imagini.

 

Tot in aceasta saptamana, la Centrul de zi au fost sarbatoriti 12 tineri dintre cei care vin la Clujul Are Suflet, care si-au aniversat in luna iunie ziua de nastere. Face parte din obiceiurile casei aniversarea tuturor tinerilor din echipa CAS, care au ziua de nastere intr-o anumita luna.

 

Clujul Are Suflet este cel mai mare proiect de implicare sociala a Bancii Transilvania, care ajuta tinerii proveniti din medii sociale cu probleme sa isi continue scoala, sa aiba incredere in propriile forte si sa aiba o viata mai buna: www.clujularesuflet.ro; www.facebook.com/ClujulAreSuflet.