Newsroom

Toate noutatile BT intr-un singur loc

Concurs ABT Financiar, dedicat copiilor: Invatam povestea banilor prin teatru

Comunicat de presa 2016-05-03
Concurs ABT Financiar, dedicat copiilor: Invatam povestea banilor prin teatru

Banca Transilvania lanseaza concursul Invatam povestea banilor prin teatru in cadrul programului sau de educatie financiara, ABT Financiar. Prin aceasta competitie, banca incurajeaza elevii din clasele I-IV sa invete despre bani intr-un mod mai putin conventional, prin punerea in scena a povestii „Istoria unui Galben” de Vasile Alecsandri si filmarea ei, actorii fiind chiar copiii.

 

Premiul este de 3.000 de euro si va fi acordat echipei care a acumulat cel mai mare numar de voturi in sectiunea ABT Financiar de pe pagina de Facebook BT, in perioada de aplicare in concurs, 3 – 27 mai a.c.

 

Pasi pentru inscriere:

  1. Accesarea paginii ABT Financiar de pe siteul BT, pentru consultarea materialelor orientative puse la dispozitie de Banca Transilvania: scenariu si video-ghid cu sfaturi;
  2. Formarea unei grupe formate din 7 copii, care sunt actori in piesa respectiva; acestia pot fi din clase diferite (I-IV);
  3. Realizarea unui material video cu piesa de teatru, care sa fie postat pe YouTube.com (un cont nou se realizeaza prin accesarea paginii https://www.youtube.com, sectiunea “Inregistrare”/”Sign in”). Formatul materialului trebuie sa fie urmatorul: HD, MP4 sau MOV, 9x16 sau 4x3, maxim 25 MB;
  4. Completarea pe pagina de Facebook BT, in sectiunea Concurs ABT Financiar, a formularului de participare in care este necesara includerea link-ului materialului video postat pe YouTube. Prin completarea acestui formular, materialul video este incarcat automat in sectiunea “Galerie inscrieri concurs ABT Financiar” de pe pagina de Facebook BTsi, astfel piesa poate fi votata.

 

Echipa castigatoare va avea ocazia sa puna povestea live in scena, la inceputul lunii iunie a.c., in una dintre sucursalele sau agentiile BT, ocazie cu care banca va acorda premiul.

 

ABT Financiar este cel mai mare program BT de educatie financiara pentru elevi. Programul a fost lansat in luna aprilie, cu ocazia saptamanii Scoala Altfel, iar in cadrul sau peste 10.000 de elevi au avut ocazia sa afle de la echipa Bancii Transilvania cum pot fi gestionati banii si ce inseamna o banca.