Concurs BT Flying Blue: 2 bilete de avion dus-intors la Paris sau la Amsterdam. Deadline, 31 august

Informatii campanie 2015-08-17
Concurs BT Flying Blue: 2 bilete de avion dus-intors la Paris sau la Amsterdam. Deadline, 31 august

Persoanele care isi fac un card de calatorii BT Flying Blue pana la data de 31 august a.c. sunt inscrise automat intr-o tombola pentru doua bilete de avion, dus-intors, spre Amsterdam sau Paris, destinatia fiind la alegerea castigatorului. Pentru un astfel de card, disponibil in versiunea Classic si Premium, se poate aplica online, precum si in sediile Bancii Transilvania.

 

Alte avantaje ale campaniei sunt urmatoarele:

  • Comision de emitere a cardului: 0
  • Numar dublu de Mile Premiu fata de oferta standard, pentru prima plata cu cardul BT Flying Blue, daca aceasta are loc pana la data de 30 septembrie a.c.

 

Cardurile BT Flying Blue sunt destinate persoanelor care calatoresc cu avionul, oferind o serie de avantaje si servicii. Cu fiecare cumparatura, sunt castigate Mile Premiu in cadrul programului Flying Blue, Mile care pot fi folosite ulterior atat pentru cumpararea de bilete de avion, cat si pentru achizitionarea de produse din magazinul online Flying Blue.

 

Numele castigatorului va fi anuntat in data de 16 septembrie a.c., prin intermediul acestui site si pe pagina de Facebook BT.

 

Regulamentul campaniei BT poate fi consultat aici .

 

Update 21.09.2015: Felicitari castigatorului concursului BT Flying Blue, Eugen Visan!