Credite pentru agricultorii intreprinzatori, persoane fizice si juridice: Banca Transilvania si APIA au semnat o noua conventie

Comunicat de presa 2013-08-22

Banca Transilvania si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura au semnat o  conventie prin care sunt acordate credite celor care beneficiaza de subventii destinate crescatorilor de ovine/caprine.

 

Imprumuturile se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, iar perioada creditata este pana in 30.06.2014. Subventia este de 30 lei/cap de animal.

 

Banca Transilvania va emite celor care solicita astfel de credite o adresa cu contul special deschis pentru eliberarea adeverintei APIA si pentru incasarea subventiei.

 

Prin Departamentul pentru Agricultura, BT pune la dispozitie o gama variata de credite, cu destinatii diverse: capital de lucru, investitii in terenuri, spatii de depozitare etc. Informatii pot fi obtinute atat in sediile Bancii Transilvania, cat si in mediul online, accesand siteul BT, pagina „Agricultura” sau websiteul Finantari agricole (http://www.bancatransilvania.ro/agricultura.html; http://www.finantariagricole.ro/).