Cumparaturi contactless cu telefonul. Banca Transilvania va lansa BT Pay, aplicatie de tip wallet, in ianuarie 2018

Comunicat de presa 2017-12-20
Cumparaturi contactless cu telefonul. Banca Transilvania va lansa BT Pay, aplicatie de tip wallet, in ianuarie 2018

Banca Transilvania, liderul pietei in domeniul cardurilor, a finalizat procesul de dezvoltare a aplicatiei mobile BT Pay, aceasta fiind acum in faza-pilot. Aplicatia va fi accesibila clientilor BT la finalul lunii ianuarie 2018.

 

BT Pay este primul wallet din Romania care permite plati contactless, bazat pe tehnologie inteligentă de plata Visa Token Service si MasterCard Digital Enablement Service.

 

BT Pay presupune adaugarea in aplicatie – in format digital – a cardurilor de debit si de credit pe care un client le are la Banca Transilvania. Aplicatia va putea fi descarcata la finele lunii ianuarie 2018, pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android si iOS, din Google Play Store sau App Store.

 

Cu ajutorul BT Pay, clientii BT vor putea realiza urmatoarele:

  • Plati in tara si in strainatate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comerciantilor, functionalitate valabila doar pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermitand accesul NFC pentru terte aplicatii.
  • Transfer de bani intre cardurile proprii si catre alte persoane care au card la BT.  
  • Consultarea detaliilor despre: tranzactiile realizate cu cardul BT, soldul si, in cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plata si soldul punctelor de loialitate STAR.
  • Accesarea campaniilor partenerilor Bancii Transilvania din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumparaturi emise de BT, precum si oferte ale bancii.

 

Banca Transilvania va reveni cu detalii despre BT Pay la finalul lunii ianuarie 2018, cu ocazia lansarii oficiale a aplicatiei wallet.

Pe langa aplicatie, BT Pay cuprinde accesoriile de plata lansate pana acum de Banca Transilvania: stickerul, ceasul si bratara contactless.

 

FISIERE MULTIMEDIA

      

 

 

 

         
 

Video Wallet BT Pay 
Vizualizare

Wallet BT Pay
Download