De 1 Decembrie, Banca Transilvania lanseaza optiunea Carduri personalizate cu tematica romaneasca pentru BT Visa Electron si MasterCard Mondo

Comunicat de presa 2015-11-30
De 1 Decembrie, Banca Transilvania lanseaza optiunea Carduri personalizate cu tematica romaneasca pentru BT Visa Electron si MasterCard Mondo

Banca  Transilvania lanseaza optiunea Carduri  personalizate cu tematica romaneasca pentru cardurile BT de debit Visa  Electron si MasterCard  Mondo, ambele in varianta contactless.

 

Galeria foto, denumita „Iubesc Romania”, poate fi accesata online, pe siteul BT. Aceasta cuprinde atat imagini cu motive si simboluri traditionale romanesti -  pentru care banca a colaborat cu Iutta -  brand iconic de genti, pantofi si accesorii din piele cu design folk  contemporan - cat si peisaje si instantanee din Romania.

 

Cu aceste carduri BT poate fi imprumutata o suma de pana la  sase ori valoarea veniturilor lunare eligibile, pana la 5.000 de euro. Comisionul  de administrare si cel pentru folosirea la cumparaturi este zero.

 

5 pasi pentru a  aplica online pentru un card cu tematica romaneasca:

  • accesare http://www.bancatransilvania.ro/cardultau/
  • alegerea tipului cardului – BT Visa Electron sau MasterCard  Mondo
  • incarcarea unei imagini din Galeria BT/Romania
  • completarea datelor personale
  • confirmarea informaţiilor si finalizarea aplicarii

 

Dupa  aplicarea pentru card, se primeste un email din partea BT pentru validarea  solicitarii, impreuna cu simularea designului cardului.

 

Un  astfel de card este emis de Banca Transilvania in aproximativ o saptamana, iar persoana care a aplicat este informata printr-un SMS ca privire la emiterea cardului.