Declaratie oficiala: Ciorcila, Presedintele Consiliuliui de Administratie, Banca Transilvania, in legatura cu achitarea in cazul de manipulare a pietei de capital

Comunicat de presa 2014-07-02
“Am primit astazi, cu bucurie, vestea ca atat eu, cat si celelalte persoane din acest dosar au fost achitate definitiv, de toate acuzatiile formulate. A fost nevoie de peste 4 ani ca sa demonstram ca toate acuzatiile au fost nefondate si aberante. Acuzatiile au fost total false si, in ceea ce ma priveste, am demonstrat in trei instante, pe baza de documente oficiale si indubitabile, ca nu am fost proprietarul firmei implicate in acele tranzactii, ca nu am dispus efectuarea lor si ca nu am incasat niciodata nimic din contravaloarea lor. In concluzie, a fost o enorma eroare de fapt din partea acuzatorilor.
 
Acest proces, intentat de procurorii DIICOT Cluj, a fost o incercare de a distruge nu doar companii cladite in 20 de ani de munca, pasiune si eforturi sustinute, ci si de a afecta carierele si familiile noastre. Rezultatul de azi este o mare victorie, dar, in acelasi timp, un pios omagiu adus unuia dintre fondatorii bancii, dl. Claudiu Silaghi, care, din pacate, nu a rezistat acestei presiuni si a decedat in cursul procesului.
 
Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi in tot acest timp. Imi exprim intreaga gratitudine fata de seriozitatea si profesionalismul avocatilor Florin Plopeanu si Diana Ionescu, care ne-au asistat in acest caz”.