Donatii prin telefon, cu BT Pay

INFO-COVID 2020-04-30
Donatii prin telefon, cu BT Pay

 

Banca Transilvania face inca un pas pentru sustinerea eforturilor impotriva COVID-19 prin lansarea optiunii donatii in BT Pay. Utilizatorii aplicatiei pot face donatii prin telefon pentru unul dintre ONG-urile cu care BT colaboreaza in prezent. Noua versiune a aplicatiei este disponibila gradual incepand de azi, iar utilizatorii vor vedea in App Store si Google Play informarea cu privire la actualizari.

 

ONG-uri cum sunt Fundatia eMAG, Salvati Copiii, Daruieste Viata, SMURD si Fundatia Ronald McDonald se implica zi de zi pentru a preveni si limita raspandirea pandemiei, precum si pentru a creste accesul oamenilor la testare si tratament pentru COVID-19. Pentru a facilita alegerea destinatarului donatiei, BT Pay prezinta detalii despre cauza sustinuta de fiecare ONG in parte si care este scopul donatiei.

 

Donatiile se fac simplu, astfel:

  • Accesarea butonului Sustine ONG-urile si doneaza din homescreen-ul aplicatiei;
  • Alegerea unui ONG;
  • Transfer de pe cardul de debit, intre 5 si 4.000 de lei, iar comisionul este zero.

 

Clientii BT pot face donatii si spre alta organizatie, fundatie sau asociatie care ajuta in lupta contra pandemiei, in afara de cele prezentate acum in BT Pay, caz in care donatia – transferul de bani prin BT Pay – se face pe baza IBAN-ului ONG-ului respectiv.


BT Pay pentru #bankingdeacasa

BT Pay ajuta peste 750.000 de clienti sa faca banking de acasa. Banca lanseaza frecvent facilitati in aplicatie, printre care, cele mai noi, posibilitatea de a adauga in BT Pay inclusiv carduri emise in Romania de alte banci si de fintech-uri, accesul la carduri BT in format digital inainte de a intra in posesia celor fizice, dar si accesul facil la informatii despre fiecare card in parte, necesare in cazul platilor online.

 

Aplicatia BT Pay se descarca gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS, dupa care trebuie adaugate cardurile online.