Dragos Petrescu, CEO City Grill, invitat la intalnirea cu studentii din Cluj-Napoca

Comunicat de presa 2015-03-30
Dragos Petrescu, CEO City Grill, invitat la intalnirea cu studentii din Cluj-Napoca

Studentii din Cluj-Napoca au ocazia de a-l intalni pe Dragos Petrescu, CEO City Grill, in cadrul evenimentului “Antreprenori pe scena. Pentru Studenti”, organizat in 1 aprilie, la ora 18, la FSEGA. Invitatul le va vorbi studentilor despre ambitia de a fi cel mai bun in industrie si despre antreprenori, in lupta cu corporatiile. Participarea este gratuita, iar inscrierea se realizeaza online: http://btclub.ro/.

 

Dragos Petrescu a dezvoltat cel mai mare business de restaurante si cafenele din Romania, incepand din 2004, cand a deschis primul restaurant City Grill. A intrat in lumea afacerilor dupa ce a obtinut prima franciza Shell, continuand cu primul restaurant La Mama, pe care l-a deschis in 1999. In prezent, grupul City Grill cuprinde 16 localuri, respectiv Caru’ cu Bere, patru City Grill, sase Trattoria Buongiorno, trei City Café, respectiv doua Hanu’ Berarilor.

 

Moderatorul este Tiberiu Moisa, Director General Adjunct Retea si Business Development in cadrul Bancii Transilvania si Presedinte BT Club.

 

Evenimentul este organizat de BT Club si Banca Transilvania. La seria de intalniri “Antreprenori pe scena. Pentru studenti”, sustinute in Cluj-Napoca si in Bucuresti, este invitata de fiecare data o personalitate dintr-un anumit domeniu, cu spirit antreprenorial. Pana acum, invitatii au fost: Iulian Stanciu - CEO eMAG, Moise Guran – Jurnalist, Mugur Ciumageanu – Psihoterapeut, Sergiu Biris – fondatorul siteurilor Trilulilu si Zonga, Octavian Radu – fondator RTC Holding, Tudor Giurgiu – regizor si producator si Andrei Postoaca – fondator si CEO al companiei Clintelica.