E-Commerce Masterclass, un nou program de sustinere a dezvoltarii magazinelor online, organizat de Google Romania in parteneriat cu BT

Comunicat de presa 2020-07-22
E-Commerce Masterclass, un nou program de sustinere a dezvoltarii magazinelor online, organizat de Google Romania in parteneriat cu BT

In perioada 20 august–24 septembrie a.c. se va desfasura E-Commerce Masterclass, organizat de Google Romania in parteneriat cu Banca Transilvania, program care ofera proprietarilor de magazine online din Romania posibilitatea sa isi imbunatateasca strategia digitala si sa dobandeasca noi competente digitale.

 

In cadrul a sase sesiuni intensive de training, participantii vor avea ocazia sa gaseasca solutii la principalele provocari cu care se confrunta atunci cand vine vorba de cresterea vanzarilor online si dezvoltarea afacerii in mediul digital.  

 

Programul este destinat celor care detin in momentul actual un magazin online functional pe piata din Romania si isi doresc sa accelereze procesul de dezvoltare al afacerii folosind metode digitale.

 

Pe parcursul celor sase paneluri, participantii vor acoperi arii de interes precum: publicitate digitala, experienta consumatorului, planificare financiara, UX and mobile, Google Analytics, dar si strategii de marketing pentru momentele cheie din retail precum campaniile de Back to School sau Black Friday.

 

Locurile disponibile pentru acest program sunt limitate, iar selectia  se va face in functie de:

  • existenta unui magazin online functional
  • volumul comenzilor livrate la nivel local sau national
  • vechimea in piata a magazinului de cel putin un an.

 

2 specialisti ai Bancii Transilvania vor sustine un panel despre digitalizarea sistemului IMM din perspectiva serviciilor financiare. Participantii vor avea ocazia sa afle noi informatii despre importanta educatiei financiare in contextul transformarii digitale si impactul adoptarii tehnologiei in sfera serviciilor financiare.