EMBA 100% britanic in Cluj-Napoca. BT, printre parteneri

Comunicat de presa 2014-10-07
EMBA 100% britanic in Cluj-Napoca. BT, printre parteneri

Prin colaborarea dintre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania si Electrogrup, va fi lansat in Cluj-Napoca, in februarie 2015, un program de studii internationale de business 100% britanic: EMBA – Executive Master of Business Administration

 

Programul se adreseaza persoanelor care sunt in business de cel putin trei ani. Acestea vor beneficia de experienta 100% britanica in Cluj-Napoca. Cursurile vor fi sustinute la UBB de profesori de la University of Hull, iar curricula, stilul de predare si de examinare sunt, de asemenea, dupa modelul britanic. Diploma de absolvire este acordata de University of Hull. MBA-ul este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs), respectiv de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

 

Directorul programului este dr.Andrew Taylor, cu aproape 20 de ani de experienta ca antreprenor si consultanta in management.

 

Academician Prof.univ.dr.Ioan-Aurel Pop, Rector, Universitatea Babes-Bolyai: „Universitatea noastra are privilegiul de a gazdui primul Executive MBA oferit de catre o universitate britanica, Hull University Business School, contribuind prin aceasta la procesul complex de schimbare a educatiei economice in Romania. Cursantii vor beneficia de aportul unor specialisti cu recunoastere internationala in formarea si dezvoltarea capacitatilor manageriale”.

 

Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie, Banca Transilvania: „Sunt bucuros ca prin acest parteneriat plasam Clujul in comunitatea selecta a centrelor universitare care au scoli internationale de business. Este inca un proiect prin care Banca Transilvania, ca parte a comunitatii, contribuie la formarea si pregatirea liderilor pentru noul mediu de business, tot mai exigent si mai sofisticat”.

 

Teofil Muresan, CEO Electrogrup: Electrogrup a sustinut, de-a lungul timpului, numeroase proiecte in educatie, domeniu pe care il consideram esential pentru evolutia societatii noastre. Credem ca parteneriatul public-privat este deosebit de important in furnizarea unor servicii de calitate in educatia manageriala, motiv pentru care sustinem cu mandrie acest proiect”.

 

University of Hull are aproape 90 de ani de traditie si, anual, peste 20.000 de studenti. Conform Studiului National Student Survey realizat in 2013, in Marea Britanie, University of Hull este in top 10 – din cele 103 pozitii – privind gradul de satisfactie a studentilor. Acestia apreciaza la University of Hull calitatea predarii, sprijinul academic din partea profesorilor si sursele vaste de informare.

 

Trei cerinte obligatorii pentru a studia la EMBA

Pentru a urma cursurile acestui EMBA, este necesara indeplinirea urmatoarelor conditii: minim trei ani de experienta in domeniul in care cursantii au specializare, rezultate foarte bune la licenta si atestat de limba engleza. Se poate aplica online, pe siteul programului: www.ubbee.ro.

 

Durata programului este de 2 ani. Investitia in studii este de 7.500 euro/an, suma care poate fi achitata in rate. Pentru a facilita accesul la EMBA a unui numar cat mai mare de persoane, Banca Transilvania are in oferta solutii de finantare.

 

Banca Transilvania, Electrogrup, University of Hull & Universitatea Babes-Bolyai